Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΟΑΣΘ: Τι αποζημίωση θα λάβουν οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών

Θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΘ θα γίνει κανονικά η αποζημίωση για όλες τις ημέρες που διενεργήθηκε 24ωρη απεργία ή επίσχεση εργασίας.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, εγκρίνεται η αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου ή/και Ιουλίου ή/και Αυγούστου 2016 για κάθε ημέρα 24ωρης απεργίας ή επίσχεσης από τους εργαζομένους του Οργανισμού, προκειμένου να μην υποστούν οποιαδήποτε ζημία.

Η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/ων των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016. Τα ποσοστά αποζημίωσης επί της αξίας των προμηθευόμενων καρτών ορίζονται ως κάτωθι:

ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΤΑΣ              ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
                                                                        Ή ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

ΜΗΝΙΑΙΑ                                                                   1/30

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ                                                             1/90

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ                                                           1/180

ΕΤΗΣΙΑ                                                                      1/360

ΠΡΟΣΟΧΗ:Το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 25% της κανονικής αξίας της αντίστοιχης προμηθευόμενης κάρτας.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ;
1)  Προμήθεια κάρτας από 01/09/16-15/09/16 σε τιμή μειωμένη κατά το ποσοστό αποζημίωσης του ανωτέρω πίνακα (απαραίτητη προϋπόθεση η ταυτόχρονη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016,

2)  Προμήθεια κάρτας από 23/08/16-31/08/16 στην κανονική τιμή, με δυνατότητα προσέλευσης στα εκδοτήρια από 05/09/16 έως 16/09/16 και είσπραξης του αντιτίμου της αποζημίωσης, βάσει των ποσοστών του ανωτέρω πίνακα, με τη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016.

Υπογραμμίζουμε και πάλι ότι, δικαιούχοι της αποζημίωσης είναι μόνο οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου ή/και Ιουλίου ή/και Αυγούστου 2016 και απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση της είναι η παράδοση τους στα εκδοτήρια του Οργανισμού. Προτείνουμε στους κατόχους, εφόσον το επιθυμούν, να φωτοτυπούν την/τις προς παράδοση κάρτα/τες. Για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης γίνονται δεκτά μόνο τα πρωτότυπα στελέχη των εκάστοτε καρτών.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system