Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

STUDIO UOMO : Ένας Ιταλικός αντρικός παράδεισος στο κέντρο της πόλης!

Το STUDIO UOMO βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 127. Ένα μαγαζί αρκετά κλασσικό αλλά ταυτόχρονα τόσο σικάτο και φινετσάτο, έτοιμο να υποδεχθεί το αντρικό κοινό της πόλης για να το ντύσει με μία νότα ιταλικής, κλασσικής και σικάτης πινελιάς, προσδίδοντας στον κάθε άντρα έναν αέρα μιας άλλης εποχής.

Το STUDIO UOMO είναι η οικογενειακή επιχείρηση της οικογενείας Γιαννιού και αποτελεί μία από της πιο κλασσικές, σικάτες αλλά ταυτόχρονα και από μία άλλη εποχή boutique για το αντρικό κοινό.

Απευθύνεται στο αντρικό φύλλο από την εφηβική ηλικία μέχρι και την πιο ώριμη και αποτελεί τον επίγειο παράδεισο του κάθε άντρα που λατρεύει την μόδα και διαθέτει γούστο στον τρόπο που θα ντυθεί.

Τα ρούχα που μπορεί κανείς να βρει μέσα στην boutique προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους της μόδας όπως Roberto Cavali, Versace, Hugo Boss, Cerruti 1881,Ferre, Cesare Paciotti και Dolce & Gabbana.

Κοστούμια, γραβάτες, παπούτσια, ιδιαίτερες επιλογές για το πέτο αλλά και πιο νεανικά Τ-shirts, Jeans και οτιδήποτε άλλο αποζητά το αντρικό γούστο, θα τα βρει κανείς στο STUDIO UOMO σε τιμές αρκετά προσιτές.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system