Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

The Real RocknRolla // Distortion Project w/ Miåu & Dimi & Sampson

Το ανατρεπτικό "The Real Rocknrolla" δεν έχει αρκετές μέρες που άνοιξε ξανά τις πύλες του για την νέα σεζόν και υπόσχεται πως επέστρεψε για να βάλει την χρυσή υπογραφή του ξανά, στην νυχτερινή ζωή της πόλης. 

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, το The Real Rocknrolla θα μας υποδεχτεί με ένα νέο και πολλά υποσχόμενο project που θα αφήσει ιστορία. 

Το Distortion είναι το νέο project που έρχεται για να χαρακτηρίσει τις νύχτες του The Real Rock n Rolla από τις έντονες εναλλαγές,την ιδιαιτερότητα στον ήχο και την ταύτιση του κόσμου με την μουσική.

Υποδέχεται στα booth του το δίδυμο των Dimi & Sampson και τον Miau aka Πέτρος Μιαούλης που υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό τόσο με τις μουσικές τους επιλογές αλλά και απογειώνοντας την βραδιά με την ένταση και το πάθος που τους διακατέχει για τη μουσική. 

Οι Dimi & Sampson αποτελούν ένα dj duo από τη Θεσσαλονίκη. Η μουσική τους δεν προέρχεται από ένα συγκεκριμένο είδος αλλά την house μουσική διαδέχεται η techno. Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από πολλά μπάσα. Όπως και κάθε μουσικός παραγωγός, έτσι και οι δύο ταλαντούχοι νέοι θέλουν να αναπτύσσουν πάντα τον δικό τους ήχο πάνω στην techno house μουσική. Η πρώτη τους παραγωγή ήταν το 2015 με το τραγούδι "Fast Cars" από την Filthy Groovin Records. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους έχει "βραβευθεί" επάξια θα μπορούσαμε να πούμε, με εμφανίσεις σε αρκετά μαγαζιά της πόλης μας αλλά και εκτός αυτής. 

Ένας ταλαντούχος DJ που θα σε κάνει να θες να «εισβάλλεις» στα μονοπάτια της House, της Techno και της Electronica μουσικής, καθώς η τελευταία είναι εκείνη που τον εμπνέει περισσότερο και του δίνει ώθηση για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Ο λόγος για τον Πέτρο Μιαούλη, ο οποίος ξέρει καλύτερα από όλους πως θα κάνει το κοινό της Θεσσαλονίκης να γνωρίσει καλύτερα την ηλεκτρονική μουσική καθώς πολλές φορές έχει κάνει το κοινό να καταλάβει πως αρέσκεται και σε άλλα είδη μουσικής, πέρα από τα συνηθισμένα. Ξεκίνησε μία σειρά από parties και events από το 2012. Τις καλοκαιρινές seasons θα τον βρεις να παίζει μουσική ως ο resident dj στο "Plwton" στην Χαλκιδική και να μοιράζεται τα decks με γνωστούς dj. Tον Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του track μαζί με τον Symmetric, με τίτλο "Just Think" από την εταιρία Catblack.

Οι πόρτες ανοίγουν λίγο μετά τις 22.00 και το party σίγουρα θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καλή διασκέδαση! 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system