Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αισιόδοξος ο Μπουτάρης μετά την ομιλία Τσίπρα

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Μιλώντας στο δείπνο που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο Κυβερνείο ο κ.Τζιτζικώστας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ομιλία του πρωθυπουργού και έκανε λόγο για κούφιες υποσχέσεις. "Με όλα αυτά που άκουσα αισθάνομαι ότι είμαι σε μια άλλη χώρα που υπάρχει ανάπτυξη και δεν υπάρχει ανεργία", είπε ο περιφερειάρχης προσθέτοντας ότι θα πρέπει οι πολιτικοί περισσότερο να ακούνε παρά να μιλάνε.

Αντιθέτως, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης άντλησε αισιοδοξία, όπως είπε μιλώντας στην ίδια εκδήλωση, από τρία σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού:

-Την εξαίρεση του α΄προβλήτα από τον διαγωνισμό του ΟΛΘ
-Την ανάγκη δημιουργίας φιλικού κλίματος προς την επιχειρηματικότητα
-Την διοργάνωση ενός πολιτικού φόρουμ παράλληλα με την ΔΕΘ, μία πρόταση του ΣΒΒΕ, που υιοθέτησε η ΔΕΘ-Helexpo και στηρίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

"Η πόλη δεν αντέχει άλλο αυτό το χάλι με τις διαδηλώσεις και τα αστυνομικά μέτρα στα εγκαίνια της έκθεσης. Είδα και έπαθα για να πάω από την Αγίας Σοφίας στο Βελλίδειο", τόνισε ο κ.Μπουτάρης.
Όπως είπε σε ιστοσελίδα κράτησης ξενοδοχείων, υπάρχουν μόνο δύο δωμάτια ελεύθερα και αυτά σε αστρονομικές τιμές. "Τα ξενοδοχεία γεμίζουν από τους χιλιάδες αστυνομικούς όχι από επισκέπτες. Όλοι οι αστυνομικοί μένουν στα ξενοδοχεία για αυτό δεν υπάρχουν ελεύθερα δωμάτια", εξήγησε.

Πηγή: Άρθρο της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system