Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ : 1 - 2

Ο ΠΑΟΚ, σήμερα έσπασε την «παράδοση» και έφυγε νικητής από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ένα γήπεδο από το οποίο συνήθως φεύγει ηττημένος. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε άσχημο ξεκίνημα, αφού συνεχίζει με 0 βαθμούς στο Πρωτάθλημα της Super League, με αυτό τον αγώνα να αποτελεί τη δεύτερη ήττα του.

Πολύ δυναμικά μπήκε η ομάδα, από το πρώτο λεπτό, στο γήπεδο, καθώς κυκλοφορούσε την μπάλα και δεν άφηνε τα περιθώρια στον αντίπαλο για «πολλά πολλά», έχοντας πάρει μάλιστα μέχρι το 11' 5 κόρνερ. Ο Κουλούρης μέχρι το 24' είχε κάνει το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα δύσκολα αναστρέψιμο για την Τρίπολη, ειδικά μετά την αποβολή του Μπέρτου στο 45'.

Στο 61', με πέναλτι που κέρδισε ο Ιγκλέσιας, ο Ιωαννίδης κατάφερε να κάνει το 1-2 για την Τρίπολη, ενώ στο δεκάλεπτο 77'-87' ο ΠΑΟΚ έχασε τρεις προσπάθειες χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να πάρει το ματς με μεγάλη διαφορά.


Αστέρας: Κοσίτσκι, Μπέρτος (44' αποβολή), Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (83' Χαμντανί), Τσουκαλάς, Φαρίνια (72' Μάσα), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Ίγκορ), Ιωαννίδης


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46' Κίτσιου), Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες (77' Μυστακίδης), Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης


Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system