Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

1st "Flea Market & Street Food" in Thessaloniki


Το πρώτο Flea Market στη Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί από την ομάδα του Upnloud, μια ομάδα που τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται με τη δημιουργία συναυλιών και φεστιβάλ όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα.




Η πρώτη ανακοινώση έρχεται με την αναγγελία του χώρου. Επιλέξαμε τον πολυχώρο του Μύλου για το 1ο Flea Market & Street Food, μιας και ο Μύλος αποτέλει ένα ιστορικό σημείο αναφοράς για την πόλη της Θεσσαλονίκης!

Η αγάπη  για τη μουσική,  οδήγησε στην ανάγκη να δημιουργήσουμε τα δικά τους events, τα οποία προσπαθούν να παρουσιάσουν με τα δικά τους standards. Δωρεάν ή «μικρή» τιμή εισόδου, φτηνά ποτά και φαγητό, όρεξη για ανάδειξη νέων καλλιτεχνών και προσπάθεια να προωθούμε έναν πολιτισμό που περιορίζεται...Τα events έχουν φιλοξενηθεί σε bars, συναυλιακούς χώρους, galleries, πισίνες, σε αποθήκες και στον προάυλιο χώρο του λιμανιού.

Πλέον νιώθουν την ανάγκη να δημιουργήσουνκαι να προσφέρουνστην πόλη μας κάτι που νιώθουν πως λείπει και θα βοηθήσει να αλλάξει η κοντόφθαλμη νοοτροπία.

Έχουν όρεξη να δείξουν στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο. Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά (action - outdoor games), να ανοίξουμε τα μάτια μας για τα προβλήματα γύρω μας (ευαισθητοποίηση για τους έχοντες ανάγκη: βοήθεια σε αστέγους, μετανάστες, αδέσποτα ζώα).

• Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market:
o Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια
o Street food: στόχος είναι να γνωρίσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες γεύσεις
o Βρεφονηπιακός σταθμός για φύλαξη και παιχνίδι με τα παιδιά
o Μουσικές εκδηλώσεις με DJs και συγκροτήματα
o Μπαρ
o Χώρος για οργανώσεις για την ενημέρωση του προσφυγικού και συλλογής αγαθών για πρόσφυγες και αστέγους
o Χώρος για τις φιλοζωϊκές για ενημέρωση και διάθεση αδέσποτων ζώων

• Η είσοδος στους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη

Δηλώστε συμμετοχή: http://bit.ly/2av6CRn

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system