Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Mr. Papillon the barber shop

Στον κεντρικό δρόμο των Συκεών την οδό Επταπυργίου 81, βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια, ένα σύγχρονο barber shop, το Mr. Papillon που συνδυάζει το σύγχρονο με το κλασικό στοιχείο των  παραδοσιακών «μπαρμπέρικων».






Αυτό που διαφοροποιεί, ωστόσο, το συγκεκριμένο barber shop από τα υπόλοιπα κομμωτήρια της κατηγορίας του στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης είναι η ικανότητα του προσωπικού να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση του πελάτη με τιμές πάντα προσιτές!


Ο Πέτρος Βακαλόπουλος ιδιοκτήτης του καταστήματος, με εμπειρία 7 χρόνων στο επάγγελμα, έχει το «ταλέντο» να ικανοποιεί τα γούστα κάθε ηλικίας, καθώς απευθύνονται σε αυτόν μικρά παιδιά έως και ηλικιωμένοι. Χρησιμοποιεί από ψαλίδι και μηχανή έως φαλτσέτα, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι είναι δεξιοτέχνης της φαλτσέτας, όχι μόνο στο ξύρισμα, αλλά και στο κυρίως μέρος του ανδρικού κουρέματος.


 






Κάπως έτσι το Mr Papillon έχει καταστεί στάνταρ επιλογή  των περισσότερων ανδρών της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ Mr. Papillon ή τηλεφωνήστε  στο 2310960407.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system