Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο.Α.Σ.Θ.: Επίσχεση εργασίας από αύριο Σάββατο

Οι εργαζόμενοι του Ο.Α.Σ.Θ. προχώρησαν σε απόφαση έναρξης απεργιακών κινητοποιήσεων από αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, οι οποίες θα έχουν τη μορφή «Επίσχεση Εργασίας», με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη αδυναμία του Ο.Α.Σ.Θ. να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους, η οποία αδυναμία προέκυψε από τη μη έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων και εκκρεμοτήτων, που υπήρχαν μεταξύ του Ο.Α.Σ.Θ. και του Ελληνικού Δημοσίου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ. κατήγγειλε τα συναρμόδια Υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Εργασίας, τόσο για τη μη τήρηση των δεσμεύσεων και τη μη εφαρμογή του Πρακτικού Συμφιλιωτικής Διαδικασίες, που υπεγράφη σε συμφωνία με τον Οργανισμό την 25η Αυγούστου 2016, καθώς και τη μη τήρηση της δέσμευσης του Υπουργού, κ. Σπίρτζη, την οποία κατέθεσε σε διευρυμένη σύσκεψη στα γραφεία του Υπουργείου την 8η Σεπτεμβρίου 2016, για κατάθεση των οφειλών στους εργαζομένους από μέρους του.


Μάλιστα, το Συνδικάτο Εργαζομένων ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που θα υποστούν, καταγγέλοντας  ως μόνους υπευθύνους, τον ίδιο τον Ο.Α.Σ.Θ., όσο και την Κυβέρνηση, ζητώντας τους να λύσουν άμεσα το θέμα και να καταθέσουν τα δεδουλευμένα στους 2.300 εργαζομένους του Ο.Α.Σ.Θ.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system