Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Την Πέμπτη στην καλύτερη περίπτωση μπορεί λυθεί το χειρόφρενο


Το νωρίτερο που θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν οι αστικές συγκοινωνίες είναι την Πέμπτη, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρη Τσερμενίδη


Ο κ. Τσερμενίδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού -Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 fm”: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη σημερινή συνάντηση, πιστεύουμε πως θα βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να τελειώσουν τα ζητήματα που ταλανίζουν και τον Οργανισμό και τους κατοίκους του νομού Θεσσαλονίκης από πλευράς εξυπηρέτησης αλλά και τους εργαζόμενους που είναι απλήρωτοι δύο μήνες και πλέον».

«Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε και να πληρωνόμαστε», τόνισε ο κ. Τσερμενίδης λίγο πριν τη διμερή συνάντηση και συμπλήρωσε πως και οι εργαζόμενοι έχουν καταθέσει προτάσεις ώστε να «βρεθεί η λύση» και να προχωρήσουν «άμεσα στη διαδικασία εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.»

Ως προς το ζήτημα της επίλυσης των διαφορών γενικότερα αλλά και το μέλλον της λειτουργίας του ΟΑΣΘ, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε: «Πρέπει να ληφθούν σοβαρά οι προτάσεις, μια επιτροπή να προσδιορίσει την πορεία του ΟΑΣΘ και με τους ισχύοντες νόμους. Αν πραγματικά η κυβέρνηση θέλει κάτι να αλλάξει να το δούμε, να το εκτιμήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί με τη συνεργασία και της διοίκησης του Οργανισμού και των εκπροσώπων των συναρμόδιων υπουργείων».

Για την συμφωνία και τη συνεργασία του Ελληνικού Δημοσίου με τον ΟΑΣΘ και το μέλλον της ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ τόνισε: «Όταν ένα δημόσιο χρωστά σε έναν Οργανισμό 130 και πλέον εκατομμύρια δεν μπορεί να προχωρήσει» και συμπλήρωσε πως «όταν σταματήσει η επιδότηση σταματάει και το έργο».

Πηγή: voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system