Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Περιφέρεια Κεντρ. Μακεδονίας: ταξιδεύει και συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού σε Παρίσι και Πάντοβα

Σε δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, στο Παρίσι και στην Πάντοβα της Ιταλίας, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το αμέσως επόμενο διάστημα.


Το διάστημα από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2016 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού “Ιnternational French Travel Market – TOP RESA”,  που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, στον εκθεσιακό χώρο PARIS EXPO PORTE DE VERSAILLES. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις  στην οποία συμμετέχουν πάνω από 31.000 επαγγελματίες (βάσει των στοιχείων του έτους 2015). 

Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο της ΠΚΜ εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ  και κατόπιν σχετικής προσκλήσεως από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Αλέξανδρο Θάνο, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα φιλοξενήσει σημαντικούς Έλληνες επαγγελματίες και ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τουριστική αγορά της Γαλλίας,  δρομολογώντας Β2Β συναντήσεις και επαφές με στόχο την προβολή και προώθηση του τουριστικού της προϊόντος.

Το διάστημα από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Tourism Expo UNESCO - World Heritage cities and sites” που διοργανώνεται στην Πάντοβα της Ιταλίας, στις εγκαταστάσεις του Palazzo della Ragione. Πρόκειται, επίσης, για μία σημαντική διεθνής διοργάνωση με υψηλή επισκεψιμότητα (20.000 επισκέπτες, 126 ιταλικά και διεθνή sites, 90 παγκόσμιοι τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι και bloggers απ’ όλο τον κόσμο, βάσει στοιχείων του 2015) η οποία εστιάζει στην προβολή των μνημείων της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της κάθε συμμετέχουσας χώρας.
  
«Συνεχίζουμε, με αμείωτους ρυθμούς, την υλοποίηση του φετινού τουριστικού μας προγράμματος συμμετέχοντας, δυναμικά και στοχευμένα,  στις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις. Στόχος μας παραμένει να προβάλλουμε, όσο γίνεται καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα, το τουριστικό μας προϊόν και να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις κατάλληλες διοργανώσεις και με τα κατάλληλα μέσα προώθησης, κάθε φορά. 

Επιδιώκουμε να εδραιώσουμε και να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας σε δύο από τις σημαντικότερες τουριστικές αγορές στην Ευρώπη, όπως είναι οι αγορές της Γαλλίας και της Ιταλίας, όπου διοργανώνονται οι προσεχείς εκθέσεις του Σεπτεμβρίου. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις επαφές  με τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τουρισμού, με B2B συναντήσεις, καθώς και στην ανάδειξη των θεματικών μορφών τουρισμού και ειδικών υπηρεσιών που η ΠΚΜ διαθέτει και προσφέρει. 

Στην Πάντοβα της Ιταλίας  εστιάζουμε την εκθεσιακή παρουσία μας  στον πολιτιστικό τουρισμό και προβάλλουμε στο διεθνές κοινό της έκθεσης τα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς που περιμένουν τους ξένους επισκέπτες στην Κεντρική Μακεδονία, όπως είναι το Άγιο Όρος, ο αρχαιολογικός χώρος των Αιγών στη Βεργίνα και η πληθώρα  των παλαιοχριστιανικών και βυζαντινών μνημείων» δήλωσε σχετικά o aντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

Πηγή: voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system