Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου στη Θεσσαλονίκη

Αν έχεις έστω και ένα ζευγάρι πουέντ και πιστεύεις ότι μπορείς να ανέβεις έστω για 30 δευτερόλεπτα στο κέντρο σε rise (5η ποζισιόν), σε περιμένουμε – όπως και τις συμμαθήτριες σου και την δασκάλα σου!
Στις 17.00 η ώρα θα κάνουμε ένα απλό ζέσταμα (με την καθηγήτρια μπαλέτου και pointe shoe fitter της Grishko.gr κα Βάνια Πασχαλίδου), έτσι ώστε στις 17.30 να ανέβουμε ταυτόχρονα στις πουέντ μας. Σε περιμένουν εκπλήξεις και κεράσματα από την Grishko.gr. 

Η ιδέα:
Πόσες μπαλαρίνες ταυτόχρονα μπορούμε να μαζευτούμε στην ταράτσα της Grishko.gr στην Θεσσαλονίκη, για να τιμήσουμε την παγκόσμια ημέρα μπαλέτου; 
Ο στόχος είναι , το Σάββατο, την 1η Οκτωβρίου, και στις 17.00 το απόγευμα, να ανέβουμε ταυτόχρονα σε ένα rise στις πουέντ μας. Να βγάλουμε φανταστικές φωτογραφίες με θέα την πόλη μας, να διασκεδάσουμε και να αφιερώσουμε αυτό το rise στην αγαπημένη μας τέχνη. 

Το Ρεκόρ Guiness :
Τον Αύγουστο του 2010, στο Central Park της Νέας Υόρκης, καταγράφηκε το παγκόσμιο ρεκόρ: ο μέγιστος αριθμός χορευτών σηκώθηκε ταυτόχρονα στις μύτες των πουέντ τους. Οι φανταστικές φωτογραφίες διαδόθηκαν παντού και το flash-mob ακούστηκε σε όλον τον πλανήτη. Ο στόχος ήταν να μαζευτούν χιλιάδες μπαλαρίνες - πόσες, όμως, νομίζετε ότι ήρθαν τελικά;; 241 μπαλαρίνες, από όλη τη Νέα Υόρκη.

Η πρόκληση :
241 μπαλαρίνες από όλη την Νέα Υόρκη; Σοβαρά τώρα; Θα μπορέσει άραγε η Θεσσαλονίκη να μαζέψει περισσότερες; Ελάτε λοιπόν το Σάββατο, , την 1η Οκτωβρίου, και στις 17.00, στην Βασ. Όλγας 190, στην Grishko.gr, για να το δούμε. 

Να είσαι ντυμένη όπως σε βολεύει (street wear, αθλητικά ή ρούχα μπαλέτου), αρκεί να έχεις μαζί σου τις πουέντ σου! Αν έχεις μερικά ζευγάρια, πάρε το πιο παλιό, γιατί, όσο και να φροντίσουμε για το πάτωμα, δεν εγγυόμαστε ότι δεν θα τις λερώσεις. Αν έχεις χρωματιστές πουέντ (κόκκινες, μαύρες κ.α.), θα βγουν πιο ωραίες στις φωτογραφίες! 

Η Grishko.gr καλεί τα ΜΜΕ για να καλύψουν το γεγονός. Ετοιμάσου να γίνεις μέρος μιας πανελλαδικής είδησης!!

Πηγή : grishko.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system