Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ - CSKA Moscow : Ένα φιλικό γιορτή!

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 4.000 και πλέον ΠΑΟΚτσήδες διεξήχθη ο επετειακός φιλικός αγώνας ΠΑΟΚ – CSKA Moscow. Στο γήπεδο πέρα από το λαό του ΠΑΟΚ, παρευρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος παλιά και νέα μέλη του Συλλόγου και φυσικά αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Μεταξύ των μεγάλων προσωπικοτήτων του παρελθόντος, που βρέθηκαν στο γήπεδο και τιμήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα ήταν ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Ευθύμης Ρετζιάς, ο Ken Barlow, ο Claudio Coldebella, ο Μάνθος Κατσούλης, ο Γιάννης Πολίτης, ο Θανάσης Κουματσιώτης, ο Χρήστος Τσέκος και ο Cliff Levingston, καθώς και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος της “νέας γενιάς”.

Στη μεγάλη γιορτή το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη της Διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, εκ των οποίων ο Αθανάσιος Κατσαρής, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, καθώς και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΑΟΚ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις στο acpaok.gr, σχετικά με τον ιστορικό φιλικό αγώνα.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, κατά την προσέλευσή του στο γήπεδο, δήλωσε: "Σήμερα τη σκυτάλη του εορτασμού των 90 χρόνων, παίρνει το αντρικό τμήμα μπάσκετ, το τμήμα με τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις τίτλων. Ελπίζω όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες να απολαύσουν το ιστορικό παιχνίδι, να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι.".

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Α’ Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη συνδρομή της επιτροπής εορτασμού των 90 χρόνων και την υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διοργανώνει το σημερινό ιστορικό φιλικό αγώνα, μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί για ακόμη μία φορά το μεγαλείο αυτό του Συλλόγου.».

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε στο acpaok.gr: "Σίγουρα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, είναι η γιορτή των 90 χρόνων και πιστεύω πως αυτή η βραδιά θα μείνει στην ιστορία του Συλλόγου."

Στον φιλικό αγώνα το παρόν έδωσαν σύσσωμες οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ, η ομάδα Volley Ανδρών, η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών, η ομάδα Handball Γυναικών, καθώς και αντιπροσωπείες από όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ. 

ΠAOK – CSKA : 80 - 94

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 39-46, 57-71, 80-94

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 4, Κόνιαρης 3, Τσόχλας 2, Τέιλορ 8 (2), Μαργαρίτης 9 , Μιλιένοβιτς 2, Γλυνιαδάκης 7, Σάιμπερτ 5, Καμάρας 2, Μπράιαντ 11 (3), Πέινερς 13 (3), Κλάντον 11
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): ντε Κόλο 17 (2), Τεόντοσιτς 23 (5), Όγκουστιν 6, Μικχαήλ, Τζάκσον 7, Σταρατέλεφ 3, Λαζάρεφ 4, Χίγκινς 10 (2), Γκαβρίλοφ, Χριάπα 11 (3), Κουρμπάνοφ 7 (1), Βοστρίκοφ 6

Πηγή: acpaok.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system