Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΣΘ: Kρούει τον κώδωνα για την έξαρση κλοπών σε καταστήματα

Τον κώδωνα του κινδύνου για την έξαρση των κλοπών στις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης το τελευταίο δίμηνο κρούει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ), κάνοντας λόγο για ραγδαία αύξηση τέτοιων περιστατικών το τελευταίο διάστημα.


Μάλιστα, με έγγραφό του προς την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ζητεί την αύξηση των περιπολιών, οι οποίες, όπως λέει, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αποφυγή τέτοιων φαινομένων.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης, τα περιστατικά κλοπών σημειώνονται κυρίως στις οδούς Μητροπόλεως, Προξένου Κορομηλά και Τσιμισκή, όπου επιτήδειοι, συνήθως γυναίκες, «σηκώνουν» από τα ράφια σειρές ρούχων σε όλα τα νούμερα, γεγονός που, όπως είπε, δημιουργεί στους καταστηματάρχες υπόνοιες ότι οι κλοπές δεν γίνονται για προσωπική χρήση, αλλά για την εμπορία των κλεμμένων ρούχων.

Ο ΕΣΘ έστειλε σχετική ενημέρωση στα μέλη του, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο κλάδος μας,  η έξαρση κλοπών στις επιχειρήσεις εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας, προκαλώντας μια κατάσταση πανικού στους συναδέλφους.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια λειτουργίας της επιχείρησής σας και για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας να ενημερώσετε τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, κοινοποιώντας, ταυτόχρονα, μέσω mail, εφόσον διαθέτετε και σχετικά στοιχεία, προκειμένου να τα προωθήσουμε αρμοδίως΄για την πάταξη και την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Με τη δική σας βοήθεια, είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν οι κλέφτες, στα ίχνη των οποίων είμαστε πολύ κοντά. »

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης βρίσκεται πάντα αρωγός στο πλευρό των συναδέλφων εμπόρων, γιατί με τη συλλογική προσπάθεια και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Πηγή: voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system