Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Komono Store | New flagship store in Thessaloniki

Η εταιρεία Komono άνοιξε το καλοκαίρι του 2016 το πρώτο flagship store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Π. Π. Γερμανού 17 & Π. Μελά. Η Komono είναι μία εταιρεία που εστιάζει στo συνδυασμό «γυαλιά ηλίου» και «ρολόι» και θα λέγαμε πως τα καταφέρνει περίφημα! Τόσο τα σχέδια των γυαλιών ηλίου, όσο και τα ρολόγια δίνουν άλλο αέρα στο casual ντύσιμο. 

Οι σχεδιαστές των αξεσουάρ είναι ο Anton Janssens και ο Raf Maes, οι οποίοι σχεδιάζουν κάθε κομμάτι εστιάζοντας πάντα στη λεπτομέρεια, καθώς «the details make the difference»! Αν προσέξει κανείς τα ρολόγια, θα παρατηρήσει ότι πάντα ενέχουν μία πρωτοτυπία, ένα συνδυασμό του design με τα χρώματα, που τα κάνει να είναι πάντα ξεχωριστά.

Το μείγμα «Sunglasses & Watches», που θα βρουν οι fashionistas στο καινούριο κατάστημα, θα τους εξιτάρει, αφού θα κληθoύν να διαλέξουν ρολόι ανάμεσα σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων, όπως το total red, το total green, golden rose και golden black, ενώ δε θα φύγουν χωρίς να έχουν αποκτήσει πρώτα ένα ζευγάρι γυαλιά από το νέο flagship store της Θεσσαλονίκης! 

Winston Royale Rose Gold Black OR Black | Komono Hellas
Winston Regal-All Red  | Komono Hellas
Winston Regal Forest | Komono Hellas

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system