Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

The harvest moon meets the Polkar @ Casa Bianca

Μήνας Σεπτέμβριος και ξεκινάμε! Λίγο πριν μας αφήσει για φέτος η καλοκαιρία και μπούμε για τα καλά στο φθινόπωρο, η Δημοτική Πινακοθήκη διοργανώνει μία βραδιά για τους παλιούς και νέους φίλους της.

Μαζί θα απολαύσουμε μία εικαστική βραδιά αφιερωμένη στις όψεις της σελήνης που χάνεται, μίας ιδιαίτερα σημαντικής σελήνης για τη συγκομιδή, που η φήμη της σκιάζεται από τη σελήνη του Αυγούστου. Κάτω από το λαμπερό φως του σεπτεμβριάτικου φεγγαριού, θα γνωρίσουμε μία άλλη εικόνα του κήπου της Casa Bianca, πλαισιωμένου με έργα μαθητών του θερινού μας εργαστηρίου, καθώς και νέων, αλλά και καταξιωμένων εικαστικών της πόλης, υπό τους ήχους των Polkar. 

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως ρομαντική indie/folk και με άμεσες αναφορές στις παλιές αθηναϊκές καντάδες, το συγκρότημα του μεθυσμένου χορευτή που τραγουδάει φάλτσα, με βάση την ακριβή του μετάφραση από τα σλάβικα, θα μας προσφέρει μία μοναδική διαδραστική εμπειρία, μια ανοιχτή μουσικοθεατρική performance, στον κήπο της Casa Bianca.

Και για όσους δε γνωρίζουν, oι Polkar ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου μαζί με τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Η δε ονομασία του συγκροτήματος προήλθε μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013.

Τα μέλη του Polkar είναι οι:
Γιώργος Παπαγεωργίου : φωνή, ukulele
Γιάννης Κυρατσός : κιθάρες, φωνή
Λάζαρος Πλιάμπας : τύμπανα
Γιώργος Αβραμίσης :τρομπέτα
Χρήστος Παππάς : μπάσο
Παναγιώτης Ανδρέογλου : μπαγιάν


Δευτέρα 19.09.2016 και ώρα 20:30
Είσοδος ελεύθερη

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system