Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Θεσσαλονίκη με .. Θέα | Μέρος 2ο

Tο αφιέρωμα μας σε αυτούς τους επίγειους παραδείσους, έρχεται σήμερα για να δώσει ακόμα μία καλοκαιρινή νότα στα όμορφα βράδια της πόλης που λόγω των αγαπημένων rooftop bars μας θυμίζουν πόσο όμορφη είναι η πιο ερωτική πόλη, η Θεσσαλονίκη.. και μας κάνουν να την βλέπουμε με μία άλλη ματιά. Λίγο πιο σικάτη μα όμως καμιά φορά ίσως και λίγο underground. 


Οι ιδιοκτήτες θέλησαν να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο σπιτικό, όπου θα δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να ταξιδέψει νοητά σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ απολαμβάνει το πρωινό του, το αγαπημένο του ρόφημα, ένα γευστικό σνακ, ή το ποτό του, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστεί την πόλη, απλά να ανέβει στην υπέροχα διαμορφωμένη ταράτσα. Καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε μπουφέ πρωινού με 2 ευρώ/άτομο, από τις 08:30 έως τις 11:00. Αξέχαστες θα σας μείνουν οι όμορφες βραδιές, ενώ συχνά το πρόγραμμα περιλαμβάνει "ταρατσοσυναυλίες" και άλλες ωραίες ιδέες για συνάντηση με φίλους. 

Ώρες Λειτουργίας : Δευτέρα - Κυριακή 8.00 π.μ. - 22.00 μ.μ. 


Ένα όριο, "τείχος", που χωρίζει την καθημερινότητα από την υπερβατική πραγματικότητα! Έχει πάντα μια ρωγμή που σου επιτρέπει να δεις στην άλλη του πλευρά...Μοντέρνος, πολυμορφικός, χρωματιστός χώρος με ευφάνταστες και έξυπνες ιδέες διακόσμησης... Καφέδες, ροφήματα, χυμοί, μπύρες, ποτά, κοκτέιλ, πρωινό, brunch, σνακ... Djs, live εμφανίσεις, εκθέσεις τέχνης... Προβολή αθλητικών γεγονότων... Rock'n'roll, swing, funk, soul, blues, και ό,τι δημιουργείται με αγάπη...

(Και από το καλοκαιράκι) ΚΑΙ ανοιχτός χώρος στην ταράτσα για όλα τα παραπάνω! 


Ωράριο λειτουργίας
Δευ:
11:00 π.μ. - 1:00 π.μ.
Τρι:
11:00 π.μ. - 7:00 π.μ.
Τετ:
11:00 π.μ. - 1:00 π.μ.
Πεμ:
11:00 π.μ. - 2:00 π.μ.
Παρ-Σαβ:
11:00 π.μ. - 4:00 π.μ.
Κυρ:
11:00 π.μ. - 2:00 π.μ.
















Σου προσφέρει τον συνδυασμό ενός δροσερού cocktail με συνοδευτικό sushi με θέα το απέραντο της νύμφης του Θερμαϊκού.  Όταν ο ήλιος δύει τότε τα φώτα του Manhattan ανάβουν και σε παραπέμπουν σε ένα Νεοϋορκέζικο και εκλεπτυσμένο bar. Δεν έχεις παρά να το επισκεφτείς και όλα τα υπόλοιπα απλά... θα προκύψουν για να σε πείσουν να θέλεις να το επισκεφτείς ξανά. 

Ώρες Λειτουργίας : Ανοιχτά από τις 20.00 μ.μ.


Και έτσι για το τέλος κράτησα κάτι μαγικό. Θα σε πάω Σαντορίνη με μία δόση από Εύοσμο. Κυρίαρχοι τόνοι το λευκό και το γαλάζιο της όμορφης Σαντορίνης σε συνδυασμό με δροσερά cocktails, snaks αλλά ακόμα και με καφέ, σου δημιουργούν την αίσθηση της δροσιάς και της φρεσκάδας που μόνο ένα νησί μπορεί να σου προσφέρει. 

Ώρες Λειτουργίας : Kάθε μέρα από τις 9.00 π.μ. 


Βρες το αγαπημένο σου rooftop και ... make your happiness ! 
Cheers ! 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system