Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Tattooligans : Με 9 βραβεία η ομάδα του Γ.Μαυρίδη επιστρέφει από τα Χανιά

Το 2nd Cretan International Tattoo Gathering ολοκληρώθηκε εχθές με μεγάλη επιτυχία στην Αγία
Μαρίνα, στα Χανιά της Κρήτης. 

Το τριήμερο festival δερματοστιξίας ή αλλιώς ... tattoo, από τις 15-17 Ιουλίου, φιλοξενήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs του νησιού, το Villa Club.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του tattoo,που υπόσχονταν ένα τριήμερο γεμάτο σχέδια αλλά και μουσικά event. 

Φυσικά από μια τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος Γιώργος Μαυρίδης με την ομάδα του, τους Tattooligans. 

Ποιοι όμως είναι οι "Tattooligans" ? 
Aς γνωρίσουμε την ομάδα του Γιώργου Μαυρίδη λίγο καλύτερα. 


Το στούντιο τατουάζ ''Τattooligans'' ιδρύθηκε το 1999. Η αρχική του ονομασία ήταν ''Magic Needles'' η οποία κράτησε έως το 2004 όπου και άλλαξε οριστικά σε ''Tattooligans''.


Οι Tattooligans τα τελευταία  χρόνια ταξιδεύουν ανά το κόσμο και συμμετέχουν στα μεγαλύτερα συνέδρια και διαγωνισμούς τατουάζ, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα εργαλεία και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την δερματοστιξία και μαθαίνοντας συνέχεια καινούργιες τεχνικές για το καλύτερο αποτέλεσμα επάνω στο δέρμα.

Έχουν διακριθεί πολλές φορές, κερδίζοντας πάνω από 80 διεθνή βραβεία, συμμετέχοντας σε συνέδρια με τους καλύτερους και πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του κόσμου στον χώρο της δερματοστιξίας. Έτσι έχουν κερδίσει επάξια πλέον ένα δυνατό και σεβαστό όνομα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στους Tattooligans ο κάθε καλλιτέχνης κάνει συγκεκριμένα σχέδια και αναλαμβάνει μόνο αυτά που ανήκουν στο είδος που ζωγραφίζει. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται μεγαλύτερη προσοχή σε κάθε σχέδιο για να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι Tattooligans έχουν την δική τους πολιτική στο θέμα του σχεδίου και εάν κάποιο σχέδιο δεν καθίσταται δυνατό να γίνει δεν υλοποιείται, για να αποφευχθεί τυχόν απώλεια η αλλοίωση του τατουάζ. Ακόμα εάν κάποιος πελάτης θέλει να αποτυπώσει στο σώμα του κάποιο σχέδιο το οποίο δεν είναι στο σωστό σημείο και δεν θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα δίνονται οι απαραίτητες συμβουλές με γνώμονα πάντα το αισθητικό κομμάτι και το άριστο αποτέλεσμα. Στις ακραίες καταστάσεις που ο πελάτης είναι απολυτός και δεν δέχεται τις συμβουλές των ειδικών του στούντιο, το τατουάζ δεν υλοποιείται αψηφώντας το οικονομικό κομμάτι.

Όπως έκανε γνωστό ο Γ.Μαυρίδης μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς μέσα από τα social media, η οικογένεια των Tattooligans επέστρεψε από τα Χανιά με 9 βραβεία. 

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος tattoo artist δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας :

"Το πρώτο συνέδριο για το Ντοβακι μας, πρώτο με τον Ζορμπακο μας... Μια παρέα, μια οικογένεια, τα πήρανε όλα τα παιδιά μου και γύρναμε με 9 βραβεία από Χανιά.. 🙈✌️
‪#‎tattooligans_για_μια_ζωη‬
@nastattooligans @dovastattooligans @peros_tattooligans @tzavellas_tattooligans @christos_zorbas_tattooligans @panagiotistsiki @christaskos_tattooligans @tattooligans
‪#‎chaniatattooconvention‬"


Eμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε τα καλύτερα και καλή συνέχεια σε αυτό που κάνουν και αγαπούν.  

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system