Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Το οινοποιείο ΜΕΛΜΑΡ στην Αυλή!


Η Αυλή All Day Bar Gastroteq έρχεται δυναμικά ξανά στο προσκήνιο με μια από τις πιο πρωτοποριακές της ιδέες όπως άλλωστε μας έχει συνηθήσει.

Επισκέπτοντας κανείς την Αυλή, είτε για καφέ ένα ηλιολουστο πρωί, είτε για το ποτό του μαζί με την παρέα του αφήνοντας τους γνωστούς έλληνες καλλιτέχνες που περνάνε κάθε Τετάρτη από τη μουσική της σκηνή να τον συνεπάρουν στα μουσικά δρώμενα του κάθε event, είτε ακόμα και για το χαλαρό του cocktail, μπορεί να βρει κανείς τις πιο λαχταριστές λιχουδιές. 

Μία από τις πρώτες πρωτοποριακές ιδέες λοιπόν ήταν και η κουζίνα η οποία λειτουργεί στο μαγαζί. Η καινούρια πρόταση συνιστά το ιδιαίτερο αποτέλεσμα του συνδυασμού της σύγχρονης ελληνικής μουσικής λοιπόν με την εκτενή wine list και το εκλεκτό μενού, που επιμελήθηκε ο Chef Μιχάλης Μωραΐτης.

Τα προσανατολισμένα στις απαιτήσεις των θερινών αποδράσεων γαστριμαργικά εδέσματα και η πλούσια γκάμα από θελκτικά ηδύποτα και προσεκτικά διαλεγμένα ελληνικά, ιταλικά και γαλλικά κρασιά, υπόσχονται ένα ξεχωριστό ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο της απόλαυσης, της τέρψης, της διασκέδασης. 

Στις πρωτοποριακές και καθόλου αμφιλεγόμενες προτάσεις του μαγαζιού λοιπόν έρχεται να προστεθεί κάθε Πέμπτη και η γευσιγνωσία που θα προσφέρει το οινοποιείο ΜΕΛΜΑΡ στο πολυβραβευμένο κρασί, Μυστικό Μονοπάτι. 

Στην παραγγελία μίας φιάλης, δώρο ακόμη μία για να την απολαύσετε στο σπίτι σας!




Οι νύχτες στην πόλη δε θα είναι ποτέ πια ίδιες, τα βράδια θα γεμίσουν γεύσεις και αρώματα, υπέροχες ιστορίες που είναι έτοιμες να γραφτούν.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system