Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Τα ιστορικά θερινά σινεμά της καλοκαιρινής Θεσσαλονίκης

Οι σινεφίλ κάθε καλοκαίρι ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο, όπου κάτω από το φως των αστεριών θα παρακολουθήσουν νέες και παλιές ταινίες και θα κάνουν τις κριτικές τους με ποπ κορν και παγωμένο αναψυκτικό... Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα θερινά σινεμά, που κοσμούν τόσο την περιοχή του κέντρου, όσο και τις γύρω περιοχές εδώ και πολλά χρόνια. Ας γνωρίσουμε μαζί όλους τους θερινούς κινηματογράφους της πόλης μας!



Σινέ Ελληνίς
Πίσω από τα ταμεία του βρίσκεται η οικογένεια που διαχειρίζεται το χειμερινό Κολοσσαίον. Λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, με τον Πύργο του ΟΤΕ να ξεπροβάλλει μαγευτικά πίσω από την κινηματογραφική οθόνη. Βρίσκεται δίπλα από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες καθημερινά.


Σινέ Αύρα
Διανύει τον 23ο χρόνο λειτουργίας του στην πλαζ Αρετσούς, στην περιοχή της Ν.Κρήνης στην Καλαμαριά και δε χάνει το κοινό του, αφού το κλίμα που προσφέρει είναι ιδιαίτερα ειδυλλιακό.


Σινέ Πανόραμα
Λειτουργεί από το 1999 στο 1ο χλμ. της οδού Πανοράματος-Θέρμης και από το 2011 ανήκει στο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη. Προβάλλει τις καλύτερες ταινίες του χειμώνα και ταινίες Α' Προβολής, που κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Βρίσκεται δίπλα στο νέο Δημαρχείο Πανοράματος.


Σινέ Ναταλί
Λειτουργεί για πάνω από 40 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, με τοποθεσία την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι προβολές γίνονται σε καθημερινή βάση, με τιμές οικονομικές και προσιτές για όλους.


Σινέ Απόλλων
Βρίσκεται στην περιοχή του Γαλλικού Ινστιτούτου, στην οδό Σαρανταπόρου και λειτουργεί υπό την ίδια ιδιοκτησία με το σινέ Ναταλί. 



Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system