Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Tropical Beach Party @ Kantina Tropicana


Το τελευταίο πάρτυ της σεζόν για το ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ είναι γεγονός. Σε αυτό το πάρτυ, οι διοργανωτές έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να συναντήσετε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στη στοά της Καντίνα Τροπικάνα, αφού θα την μετατρέψουν σε εξωτικό μπιτσόμπαρο. Άμμος, μικρές πισίνες, ομπρέλες, ξαπλώστρες και φυτά θα είναι μερικά στοιχεία που θα διακοσμούν τον χώρο. 

Στις 7/7, ημέρα Πέμπτη μετά τις 19.30, οι Δημήτρης Ξένος, Ρένος Παρασκάκης και Jiles John, θα αναλάβουν τις μουσικές επιλογές και σας περιμένουμε όλους με τα μαγιό σας, για ένα υπέροχο καλοκαιρινό βράδυ! 


Jiles John

O Jiles John, μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας. Είναι ένας εξαιρετικός χειριστής του βινυλίου, δημιουργός και μουσικός διευθυντής του event Street Outdoors, αλλά και ένας από τους πιο ενεργούς Έλληνες Dj.
Όλα αυτά τα χρόνια, πειραματίζεται, συλλέγει και μιξάρει διάφορα μουσικά είδη παρόλο που τα Dj sets του, χαρακτηρίζονται από rough disco, cosmic and house ήχους.
Ασχολήθηκε αρχικά με την μουσική ως τραγουδιστής και ως μπασίστας για 4 χρόνια και συνέχισε, ανταλλάζοντας το μπάσο του για τους πρώτους του δίσκους αλλά και το πρώτο του βινύλιο. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει πειραματιστεί με διάφορα είδη μουσικής αλλά δεν παρεκκλίνει από τις αρχές του, την αγάπη του και τον ενθουσιασμό του για μεγάλα Dj sets και την συνεχή αναζήτηση για καλαίσθητα μουσικά ερεθίσματα. 
Τους τελευταίους μηνες, ο Jiles παίζει για χάρη της Dekmantel και της Red Bull Music Academy, ενώ επίσης παίζει και στο Άμστερνταμ, την Κωνσταντινούπολη και σε ολόκληρη την Ελλάδα. 
Δεν είναι ένας κοινότυπος Dj ούτε τον ενδιαφέρει αποκλειστικά η ανακάλυψη νέας μουσικής. Στόχος του αποτελεί η κάθε μουσική του επιλογή να είναι μοναδική, ενθουσιώδης και να ταιριάζει απόλυτα εκείνη την κατάλληλη στιγμή. 


Ρένος Παρασκάκης

Άρχισε να παίζει μουσική το 1985 στην θρυλική disco Regine στην Θεσσαλονίκη.
Συνέχισε να χτίζει την καριέρα του με σταθερές και πολύχρονες συνεργασίες σε bars , αναμέσα σε άλλα ήταν το Γραμμόφωνο , L.A. , Bel Air & Alcohol . Παράλληλα ασχολήθηκε με την οργάνωση και προώθηση εκδηλώσεων στα Eλληνικά νησιά όπως στο Hippodrome Club στην Kέρκυρα , στο Face Bar στην Σίφνο , στο Γατελούζοι στην Λέσβο κ.α.
Συμμετείχε στην επιχειρηματική ομάδα του ιστορικού beach club Aκρωτήρι στην Xαλκιδική και του Friday Bar στην Θεσσαλονίκη όπως και του εκλεκτικού dancing bar Soda στο κέντρο της πόλης και του club Q στον Mύλο όπου παρουσίασε για πρώτη φορά στην Eλλάδα τους DJs Bonobo & Funk D’void .
Aκόμα στις επάλξεις με σύχρονους ήχους και απο τους πρώτους στον Eλληνικό χώρο που απο το 2004 ενσωμάτωσε την cosmic disco & slow house στα sets μου σε επιλεγμένους χώρους στην Θεσσαλονίκη όπως Ίσαλος , Jazzanova , Haven , La Doze , Elvis , Rock n Rolla , Kαντίνα Tροπικάνα , Δεντρόσπιτο , Aίγλη , Zucca .
Tον τελευταίο χρόνο εμφανίζεται ανα δεκαπενθήμερο στο La Doze .
Aπο το 2013 εργάζεται ως διεθυντής προγράμματος στον ραδιοφωνικό σταθμό More 103 και το 2014 ίδρυσε το WEPlayDisco project με σκοπό την διοργάνωση εκδηλώσεων με καλεσμένους DJs & παραγωγούς απο όλο τον κόσμο . 
Σε μόλις μερικούς μήνες παρουσιάσανε , πάντα για πρώτη φορά στην Eλλάδα , τους Sleazy McQueen απο τις Hνωμενές Πολιτείες , Disco Tech απο Σουηδία , KS French απο Πορτογαλία , Ramsey Hercules απο Bουλγαρία , VinylAddicted απο Δράμα , Dave Gerrard απο M. Bρετανία και έπεται συνέχεια μέσα στην χρονιά με άλλες αποκλειστικότητες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :
6985669931
6975805964

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system