Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ελκυστικός ο ΠΑΟΚ!

Ο “δικέφαλος” πραγματοποίησε σήμερα το πρώτο δυνατό φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους επικρατώντας της Κλαμπ Μπριζ με 2-0. Το σκορ για τους “ασπρόμαυρους” άνοιξε ο Κουλούρης στο
70’ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση που είχε τελικό αποδέκτη τον νεαρό επιθετικό ενώ ο Δημήτρης Πέλκας με μια φανταστική ενέργεια στο 80ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “δικεφάλου” ο Τζαλμά Κάμπος. Ο Αγκολέζος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε, μάλιστα αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε πετύχει και ένα πολύ όμορφο τέρμα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο το σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε στο δοκάρι. 

Αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ο ΠΑΟΚ δείχνει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο και μια νοοτροπία νικητή, την οποία θέλει να περάσει και ο Βλάνταν Ίβιτς στους παίχτες του αφήνοντας υποσχέσεις για την φετινή χρονιά.

Το επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 13 Ιουλίου απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 20:00 το βράδυ.


Φωτογραφία από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system