Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με το Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, Vladimir Pisanchev, είχε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, χθες, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, στο Δημαρχείο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη δυνατότητα βελτίωσης των σχέσεων ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και πόλεις της Βουλγαρίας, όπως η Φιλιππούπολη ή το Μπουργκάς που αποτελεί και πόλη-λιμάνι, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους, καθώς και την προοπτική συνεργασίας των δύο λιμανιών, Θεσσαλονίκης-Μπουργκάς.

Ο Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε την ενίσχυση της τουριστικής πολιτικής των δύο πλευρών με κοινές δράσεις, με αφετηρία τη γαστρονομία και με όχημα το Food Festival Θεσσαλονίκης. 

Ο Vladimir Pisanchev, έκανε ειδική μνεία στη θετική αίσθηση που αποπνέει η πόλη τα τελευταία χρόνια τονίζοντας την ουσιαστική συμβολή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και ευχαρίστησε το Γιάννη Μπουτάρη για τη θετική του ανταπόκριση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας και ο Σύμβουλος του Γενικού Πρόξενου Ivan Konstantinov.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system