Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Μπορεί ο ΠΑΟΚ!

Η σημερινή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας έφερε μια παλιά γνώριμη στο δρόμο του ΠΑΟΚ καθώς ο δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άγιαξ διεκδικώντας σε διπλά παιχνίδια την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Έξι χρόνια πριν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει ξανά την ομάδα του Αίαντα,ωστόσο με δύο ισοπαλίες(1-1 στο Άμστερνταμ και 3-3 στην Τούμπα) είχε αποκλείστει από τη συνέχεια της διόργανωσης.

Ο Άγιαξ του 2010 διαφέρει αρκετά σε σχέση με την τωρινή ομάδα, η οποία μετά την φετινή απρόσμενη απώλεια του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη. Με νέο προπονητή τον Πίτερ Μπος(πρώην Μακάμπι Τελ Αβιβ) μετά την αποχώρηση του Φρανκ Ντε Μπουρ θα επιδιώξει να υλοποίησει το στόχο που δεν είναι άλλος από τους χρυσοφόρους ομίλους.Η ομάδα του Αίαντα στηρίζεται κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με τον διεθνή Πολωνό επιθετικό Αρκάντιους Μίλικ να αποτελεί το άστερι της ομάδας.Το θετικό για τον δικέφαλο είναι ότι ο Μίλικ θα χάσει το πρώτο παιχνίδι λόγω άδειας που έχει μετά την παρουσία του στο Euro της Γαλλίας. Μεταγραφικά ξεχωρίζει η απόκτηση του Γερμανού στόπερ Χάικο Βέστερμαν από την Μπέτις.

Σίγουρα φαβορί του ζευγαριού είναι ο Άγιαξ που παρά την χαμένη του αίγλη παραμένει...Άγιαξ επομένως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει δύο τέλεια παιχνίδια χωρίς το παραμικρό λάθος για να μπορέσει να κάνει αύτο που δεν κατάφερε έξι χρόνια πριν και να προχωρήσει στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στο όνειρο των ομίλων.Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Άμστερνταμ Αρίνα την Τρίτη 26 Ιουλίου και ώρα Τσάμπιονς Λιγκ (21:45) ενώ ο επαναληπτικός της Τούμπας στις 2 ή 3 Αυγούστου ημερομήνια που ακόμα δεν έχει οριστεί.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system