Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Θεσσαλονίκης Αθηνών

Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων από σήμερα 6-7-2016 μέχρι την Παρασκευή 8-7-2016 για συγκεκριμένες ώρες, από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μέχρι τη συμβολή του με την Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης (κόμβος Λαχαναγοράς).

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης:


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Π.Α.ΘΕ. και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης» που εκτελείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα Τετάρτη 06-07-2016 έως και την Πέμπτη 07-07-2016 και μόνο κατά τις ώρες 19:00 έως 06:00 της επομένης, καθώς και την Παρασκευή 08-07-2016 κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00 της επομένης, θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Θεσ/νίκης – Αθηνών), από το ύψος του Α/Κ των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» μέχρι τη συμβολή του με την Περιφερειακή οδό Θεσ/νίκης (κόμβος Λαχαναγοράς).

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εξόδου της Δυτικής εισόδου και της οδού 26ης Οκτωβρίου, θα κατευθύνονται προς τον κυκλικό κόμβο των ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και κατόπιν μέσω της οδού 26ης Οκτωβρίου (ρεύμα εισόδου), της Επαρχιακής οδού (1) Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου και της διάβασης άνωθεν του αυτ/μου Α.Θ.Ε., θα καταλήγουν στο ύψος του κόμβου Κ-1 (αυτ/μος Α.Θ.Ε. – ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ) με δυνατότητα κίνησης είτε αριστερά προς τον αυτ/μο Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Αθήνα) είτε ευθεία προς την οδό Πόντου.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system