Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

The NON Rooftop w/ Osunlade


Μετά από τα δύο πρώτα Rooftop events με Nastia και Ellen Allien, σειρά έχει το τρίτο και πιο καλοκαιρινό event της σειράς στις 6 Ιουλίου. Και δεν νομίζουμε να υπάρχει πιο κατάλληλο όνομα για αυτό να παρουσιαστεί από τον Osunlade.
O Osunlade είναι ένας καλλιτέχνης που προσωποποιεί την τέχνη. Η μουσική του, καθώς και η ύπαρξή του, δημιουργούν ενιαίες μελωδίες που εκδηλώνονται με την ισορροπία, τη ζωή και τη σοφία.
Yoruba, Osunlade, είναι δύο ονόματα που όταν τα ακούμε ξέρουμε οτι είναι χρυσός. Είναι ιδρυτής ενός από τα πίο σημαντικα labels στην soulful, afro house μουσική σκηνή παγκοσμίως το Yoruba Records.
Είναι χειροτονημένος ιερέας της Αφρικάνικής θρησκείας Ifa. Λόγω των πεπειθήσεων του, η μουσική του Osunlade έχει μια βαθιά ρίζα στις παραδόσεις της Yoruba και αυτό φαίνεται από το ομώνυμο Record Label, τα εξώφυλλα του καθώς και σε ονόματα τραγουδιών που έχει ρεμιξάρει. Η πνευματικότητα του Osunlade φαίνεται ξεκάθαρα στα κρουστά και στο ρυθμό της μουσικής του.
Το καθήκον του είναι απλό. Να δημιουργεί όμορφη μουσική, να ανυψώσει την αθρωπότητα και να διευρύνει την ψυχή συνδιάζοντας το πάθος, το πνεύμα και την ειλικρίνεια μέσα στην μουσική του.
Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστει με τεράστια ονόματα όπως Patti Labelle, India.Arie, Roy Ayers, Salif Keita, Eric Benet Eric Roberson και πολλούς άλλους.
Με παραγωγές και remixes σε δισκογραφικές όπως Atjazz Record Company, Defected Records, Strictly Rhythm και άλλες αυτή τη στιγμή ο Osunade κατατάσεται ανάμεσα στους κορυφαίους της soulful, afro & deep house σκηνής. Είμαστε σιγουροι πως θα μιλάμε για το event του καλοκαιριού.
Και μιας και μιλάμε για άφρο και house δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ανδρέας Αθηναίος, ο οποίος θα προσπαθήσει να γεμίσει τον χώρο με τις μουσικές του από νωρίς, παρέα με τον Thanno από το Innovation project που για πρώτη φορά τον έχουμε κοντά μας.

Ticket spots

Underground Stores ( Πλ.Ναβαρίνου & Αγ.Σοφίας)
Stereodisc Record Store (Πλ.Αριστοτέλους)
Public Stores (Πανελλαδικά)
Media Markt (Πανελλαδικά)
Seven Spots (Πανελλαδικά)

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 266648 & 6942555344

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system