Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Έκανε το 2-2 ο Άρης εναντίον του "ξενυχτισμένου" Παναθηναικού


Ο Άρης νίκησε τον Παναθηναικό με 56-50 στην ημιτελική φάση της Basket League στο Παλέ, κάνοντας το 2-2 και τώρα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. για την πρόκριση στον τελικό.


Ο Άρης έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν επηρεάζεται από το όποιο αποτέλεσμα συναισθηματικά και ότι κρατάει μια σταθερότητα μέσα στο γήπεδο και τα 40', είτε νικάει, είτε χάνει. Επίσης, η ομάδα του Πρίφτη έχει καταφέρει να ανταπεξέρχεται σε όλους τους ρυθμούς, κάτι που φάνηκε και σήμερα, αφού ο ξενυχτισμένος Παναθηναικός προτίμησε να κρατήσει σταθερά το παιχνίδι σε έναν αργό ρυθμό, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει.

Το Nick Gallis Hall σήμερα καιγόταν σε ρυθμούς πρόκρισης, αφού ο κιτρινόμαυρος λαός γέμισε ακόμα μια φορά το γήπεδο, κάνοντας soldout και πάλι.

Μολονότι, ο Άρης έχανε -10 στο ημίχρονο, μπήκε δυναμικά με 4/4 τρίποντα στην 3η περίοδο και με το δίδυμο "φωτιά" των Ουότερς - Ουάτι, κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Nick Gallis Hall.

Aπό την άλλη, ο Παναθηναικός αγωνίστηκε χωρίς τους Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς, αφού τα νυχτοπερπατήματά τους τα ξημερώματα της Τρίτης έδωσαν την αφορμή σε προπονητή και Διοίκηση να τους αφήσουν εκτός.

Ο Άρης είχε στο πρώτο ημίχρονο 2/17 τρίποντα, απόδοση που βρίσκεται στην κορυφή των χειρότερων αποδόσεων σε εντός έδρας ματς, ενώ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου είχε 4/4, ανατρέποντας το ματς.

Αναλυτικά το ματς: 
Τα δεκάλεπτα: 8-12, 19-29, 38-34, 56-50.
Άρης (Πρίφτης): Ουάιτ 10 (14 ριμπ.), Ουότερς 12 (2), Μούρτος 7 (1), Σίμτσακ 2, Μακνίλ 16 (3), Πελεκάνος, Τσούπκοβιτς, Φλιώνης 6 (2), Δίπλαρος, Ζάρας, Κοέν 3 (1).
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Χαραλαμπόπουλος 2, Διαμαντίδης 9 (3), Καλάθης 3, Ουίλιαμς 19 (2), Χάντερ (11 ριμπ.), Μποχωρίδης, Φώτσης 8 (2), Ραντούλιτσα 8, Παππάς 1.

Τώρα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο Ο.Α.Κ.Α. στον 5ο αγώνα της ημιτελικής φάσης, αγώνα που θα δώσει την πρόκριση στην ομάδα που θα καταφέρει να κάνει το 3-2.



Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system