Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Patricia the Style Store: Cute is the new sexy


Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων ''Patricia the Style Store" βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στη διεύθυνση Προξένου Κορομηλά 14, σε μία οδό ιδιαίτερα φημισμένη για το παραδεισένιο shopping που σου χαρίζει, αφού εκεί είναι συγκεντρωμένα μεγάλα brand names και μπουτίκ.


Ο χαρακτήρας της μικρής μπουτίκ  φαίνεται από την πρόσοψη και μόνο, αφού το όνομά του ''Patricia" είναι γραμμένο με ροζ γράμματα. Η έκπληξη έρχεται, όμως, στη συνέχεια, αφού ακόμη και το εσωτερικό  είναι ντυμένο στο ροζ και διακοσμημένο με vintage ιδιαίτερου στυλ έπιπλα.

Η μπουτίκ περιέχει κομμάτια σχεδιασμένα για νέες κοπέλες, οι οποίες θέλουν να δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στο στυλ τους και να νιώσουν μοναδικές μέσα από αυτό. Η φράση, άλλωστε, που την αντιπροσωπεύει είναι: "Cute is the new sexy". Μπορούμε να βρούμε τα κομμάτια και στο Online shop που διαθέτει: www.patriciastore.gr.

Το "Patricia" έχει πάρει το στυλ του από την ομώνυμη ιδιοκτήτριά του Πατρίτσια Κόρφα, η οποία έχει πάθος με τη μόδα, το styling, το σχέδιο, την ομορφιά και διάθεση να το μεταδώσει σε όλες τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης κάνοντάς τες να νιώθουν χαρούμενες, αφού πιστεύει ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Τις στυλιστικές συμβουλές της Πατρίτσια μπορούμε να τις βρούμε στο blog που έχει δημιουργήσει: blog.patriciastore.gr.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system