Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Αυλή Βar Gastroteq | Οpening


Όμορφες και οι ταράτσες που σε παραπέμπουν σε κάτι μαγικό .. όμως και η πιο ... γλυκιά "Αυλή" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα σε κάνει να μην θες να φύγεις ποτέ από εκεί . 



Ένα χρόνο περίπου μετά και σε κάτι λιγότρο από 4 μέρες, το παλιό και ένδοξο Monroe Backyard ξαναζοντανεύει με μια πιο ιδιαίτερη αισθητική αυτή τη φορά συνδυάζοντας μουσική, γαστρονομία αλλά και μια λίστα με εκλεκτά κρασιά. 
Μετά από έναν χρόνο περίπου, η πλακόστρωτη "Αυλή" ετοιμάζεται να σε υποδεχθεί και να σε κάνει να την λατρέψεις όσο τίποτε άλλο. 


Μιας και ... καλοκαίριασε, η καινούργια πρόταση της πόλης λοιπόν, συνιστά το ιδιαίτερο αποτέλεσμα του συνδυασμού της σύγγχρονης ελληνικής μουσικής, με την εκτενή wine list και το εκλεκτό του menu που επιμελήθηκε ο Chef Μιχάλης Μωραΐτης. 

Μια καινούργια αισθητική, με μια πινελιά από αρωματικά κρασιά και εκλεκτές λιχουδιές με την υπογραφή της .. ελληνικής νότας, έρχεται για να σας συνεπάρει και να αγαπήσετε τα καλοκαιρινά βράδια στη Θεσσαλονίκη.

Την μουσική επιμέλεια του Opening της πιο όμορφης "Αυλής" κλήθηκαν να αναλάβουν οι ONIRAMA που υπόσχονται να σε κάνουν να περάσεις μοναδικά, γλυκά και καλοκαιρινά....

Ραντεβού λοιπόν στην "Αυλή Βar Gastroteq", την Τετάρτη 25 Μαίου για να περάσουμε την πιο όμορφη Τετάρτη του καλοκαιριού. 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system