Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τoi&Moi Flagship Store Opening με άρωμα..Cupcake !


Toi&Moi ... ή ... Υou and I ή .. Eσύ και Εγώ.


Όπως και να'χει, το brand της Toi&Moi υπόσχεται εδώ και πολλά χρόνια την έμπιστοσυνη και την αφοσίωση προς το γυναικείο φύλλο. Εξάλλου, από την επωνυμία και μόνο καταλαβαίνει κανείς πως "Εκείνη και... εσύ" θα είστε για πάντα μαζί. Ουτοπικό αυτό στον έρωτα όμως όχι και στην αγάπη της γυναίκας για την κομψότητα και τη μόδα. 


Λίγο καιρό πριν,ο πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας και πιο συγκεκριμένα η όμορφη και χαριτωμένη γωνία στον αριθμό 17, υποδεχτηκε όλες τις κομψές, σικάτες και γκλαμουράτες, θα έλεγε κανείς, κυρίες της Θεσσαλονίκης. 


Το πρώτο Flagship Store της Toi&Moi λοιπόν είναι γεγονός και εσύ αν δεν το επισκέφτηκες στο opening, εγώ είμαι εδώ για να σε κάνω να το λατρέψεις λίγο παραπάνω (και έχω τον τρόπο!!!), και να το επισκεφτείς όσο πιο σύντομα γίνεται. 



Κυρίαρχα χρώματα το λευκό, που σε παραπέμπει στα κυκλαδύτικα νησιά καθώς και το μπέζ που σε κάνει να "ταξιδέψεις" μέχρι την πιο κοντινή παραλία και να περπατήσεις ανέμελα στις ... τρυφερές αμμουδιές. 

Χρώματα, πατρόν, ρούχα, παπούτσια, και...φυτά, έρχονται για να σου δημιουργήσουν ένα ζεστό κλίμα για να μπορείς να νιώθεις άνετα και να κάνεις τα ψώνια σου ανέμελη κάνοντας σε να νιώσεις λίγο πιο.........ξεχωριστή !

Μοντέρνες πινελιές λοιπόν με μια δόση από νησιώτικη κουλτουρα και μια αίσθηση μια μικρής γαλλικής gallery κάπου μέσα στα ... στενά της πόλης του φωτός, δηλαδή του όμορφου Παρισιού. 


Έχωντας πάρει λοιπόν μια δόση από τα ... αρώματα του Παρισιού με νησιώτικη όμως διάθεση, χρώματα και μυρωδιες, μια γλυκιά γεύση ήρθαν να δώσουν στην βραδιά, οι γλυκές λιχουδιές και τα cupcakes του Άκη Πετρετζίκη. Ο ταλαντούχος και αγαπητός chef στο κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, έκανε τα εγκαίνια της Toi&Moi λίγο πιο γλυκά και χρωματιστά.... 


Εκτός από τον Άκη στις λιχουδιές, την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει η Ελένη Τσολάκη και "φορώντας" το πιο γλυκό της χαμόγελο υποδεχόταν με τις όμορφες cocktail επιλογές της τις κυρίες και τους κυρίους της πόλης μας. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν η Μαρία Πατρικίου Marketing Manager της Toi&Moi, ο Νίκος Ρακας Visual Merchandiser του Attica DPT stores, Στεφανία Παπαζαφειροπούλου Design Senior Coordinator της Toi&Moi...


... ο Άκης Πετρετζίκης και η Σοφία Τουντούρη ... 





... η Μαρία Πατρικίου, η Άννα Μενενάκου και η Λήδα Παπαδοπούλου Managing Director EPI direct. 



Αυτοί λοιπόν και πολλοί άλλοι ήταν οι καλεσμένοι της Toi&Moi που μετέτρεψαν την όμορφη γωνία της Αγ.Σοφίας σε μια όμορφη cocktail γιορτή !

Μετά από όλα αυτά αν δεν σου κίνησα την περιέργεια τότε δεν έχεις παρά μόνο να σηκωθείς από την πολυθρώνα σου και να πας για τα καλοκαιρινά και ... σικάτα σου ψώνια ! 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system