Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ο Ιβάν Σαββίδης στο διαγωνισμό για τον Ο.Λ.Θ.


Μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε για την αγορά του Ο.Λ.Θ. το Deutche Invest Equity Partners GmbH, το οποίο έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο επόμενος άμεσα ενδιαφερόμενος για την αγορά του λιμανιού Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής του γερμανικού  Deutche Invest Equity Partners θα βρίσκεται αύριο Τρίτη 31 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετάσχει μαζί με εκπρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μία διήμερη γνωριμία με τον ΟΛΘ.

Οι άνωθεν, που θα παρευρεθούν αύριο σε μία ομάδα με ένα παλιό πρόσωπο της θεσσαλονικιώτικης ναυτιλιακής αγοράς, τον κ. Σωτήρη Θεοφάνη, ο οποίος από το 1999 μέχρι το 2002 εκτελούσε χρέη διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΘ, θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό αγοράς του μετοχικού κεφαλαίο που κατέχει το Δημόσιο και αφού κριθούν κατάλληλοι, θα περάσουν στην παράδοση δεσμευτικών προσφορών για την αγορά του ΟΛΘ.

Να σημειωθεί επίσης ότι για να συμμετάσχει ένας φορέας στη διαδικασία πρέπει είτε να είναι port operator είτε να συνεργάζεται με κάποια επιχείρηση ή φορέα, που να πληροί τους τεχνικούς όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system