Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Φώτης Ανδρικόπουλος @ Ξέφωτο

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος μας παρουσιάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο «Έξοδα», που κυκλοφόρησε στο τέλος του Απρίλη, σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και εκπλήξεις στη μουσική σκηνή «Ξέφωτο». Στις 17 Μαΐου ο Φώτης Ανδρικόπουλος θα ανέβει στη σκηνή μαζί με την μπάντα του αλλά και με συντελεστές του νέου του δίσκου για να μας παρουσιάσει τα καινούρια του τραγούδια και να μας δώσει μια γεύση από τη νέα του δουλειά.
Ο Φώτης Ανδρικόπουλος που είναι γνωστός για την ζεστή και οικεία φωνή του, αλλά και για τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του, μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά με τραγούδια που καλύπτουν ένα μεγάλο μουσικό φάσμα. Ρομαντικές μπαλάντες, τραγούδια με κοινωνικά σχόλια, παραδοσιακές καντάδες αλλά και εναλλακτικά κομμάτια με χιπ-χοπ στίχο, είναι λίγα από αυτά που θα ακούσουν όσοι βρεθούν στο «Ξέφωτο» στις 17 Μαΐου.
Τα «Έξοδα» είναι ο 3ος δίσκος που κυκλοφορεί ο Φώτης Ανδρικόπουλος και είναι το αποτέλεσμα αξιόλογων συνεργασιών του καλλιτέχνη με στιχουργούς όπως ο Μάνος Ελευθερίου και ο Δημήτρης Καρράς αλλά και με ερμηνευτές όπως η Ρίτα Αντωνοπούλου.
Η εμφάνισή του Φώτη Ανδρικόπουλου στο «Ξέφωτο» αναμένεται να είναι μια βραδιά που θα συζητηθεί και θα δημιουργήσει μια γλυκιά ανάμνηση σε όσους βρεθούν εκεί.

Ξέφωτο
Λυκουγου 5, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης: 22:00
Τηλ κρατήσεων: 2314 015-911 & 693 1091534
Είσοδος: 10€ με ποτό

Γραφείο Τύπου, Επικοινωνία
Μαρία Φυντανίδου
PR Communication
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΠΡΟΒΟΛΗ | ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system