Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Be Uncensored with Maricha & SK Disco at COO Cafe|Bar

Τα Be Uncensored στη στοά επιστρέφουν. Την Πέμπτη 19 Μαΐου διαμορφώνουμε το Coo ανάλογα, καταλαμβάνουμε τη στοά και υποδεχόμαστε 2 εξαιρετικούς καλλιτέχνες, την Maricha και τον SK Disco.

Η Maricha είναι μια ιδιαίτερη DJ με μεγάλη αγάπη για τα βινύλια. Τα DJ sets της είναι ο ορισμός της λέξης freestyle. Πότε disco και house, πότε balearic και electronic, πάντα έχει κάτι καινούργιο να προσθέσει στην μουσική της παλέτα. Σημαντικός σταθμός της πορείας της ήταν το 2007 το Τορόντο τον Η.Π.Α όταν και επιλέχθηκε από το Red Bull Music Academy. Τα τελευταία χρόνια βρίσκετε πίσω από τα Higher Love parties και επικοινωνεί συνεχώς μουσική μέσω του ομώνυμου site στο οποίο πέρα από μουσικά κομμάτια, προβάλλονται πολλά mixes από γνωστούς καλλιτέχνες της Ελλάδας και όχι μόνο.

Ο SK Disco χορεύει το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο για περισσότερο από 20 χρόνια. Λάτρης του βινυλίου, το μέγεθος της συλλογής του εντυπωσιάζει, μια συλλογή στην οποία μπορείς να βρεις κυριολεκτικά όλα τα είδη της μουσικής και αυτός είναι ο λόγος που πάντα εκπλήσσει με τα DJ set του. Έχει εμφανιστεί δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της dance σκηνής και στα σημαντικότερα venues της Ελλάδας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι μιας και στις ελάχιστες πλέον εμφανίσεις του έχουμε την χαρά να τον φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά σε κάποιο Be Uncensored event.

Μαζί τους οι resident DJs του Be Uncensored, KBLS, Rhyleb και Hearthink.


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Amateur Radio.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system