Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Διεθνές Τουρνουά Τέννις @ Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης

Ένα τουρνουά διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί, από 13-21 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά seniors με την ονομασία “Macedonia ITF Seniors Championships”.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το γεγονός αυτό προσέλκυσε το ενδιαφέρον 200 καλών παικτών, (150 παίκτες από όλη την Ελλάδα και 50 από την Ευρώπη) πράγμα που με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου της διοργάνωσης. Οι παίκτες και παίκτριες που πάρουν μέρος βρίσκονται μεταξύ των 50 πρώτων στην παγκόσμια κατάταξη. Οι χώρες, πλην της Ελλάδας φυσικά, απ’ τις οποίες προέρχονται οι παίκτες αυτοί είναι η Αίγυπτος, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Ουγγαρία, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σερβία, η Τουρκία και τα Σκόπια,

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στη περιοχή του Βυζαντίου, καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να έρθουν και να απολαύσουν αγώνες  επιπέδου που ποτέ δεν ήταν τόσο υψηλό. Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα αρχίζει καθημερινά στις 13:00 (Σάββατο και Κυριακή στις 11:00) ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι όπως πάντα ελεύθερη. Εκπλήξεις επιφυλάσσονται από τον Ο.Α.Θ. καθ’ όλη τη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Πηγή: voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system