Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σύσκεψη Τζιτζικώστα με το Δ.Σ. της Εγνατίας σήμερα Δευτέρα

Ενημερωτική συνάντηση – σύσκεψη με τη Διοίκηση της «Εγνατία Οδός ΑΕ» συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με θέμα την πορεία προόδου υλοποίησης των έργων που κατασκευάζει η «Εγνατία Οδός ΑΕ» και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.


Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (κεντρικό κτήριο επί της Β. Όλγας 198 – ισόγειο) και εκτός της πορείας υλοποίησης των έργων θα εξεταστεί και ο ορίζοντας ολοκλήρωσης των έργων αρμοδιότητας της «Εγνατία Οδός ΑΕ».

Ειδικότερα θα εξεταστούν η «Βελτίωση - Αναβάθμιση της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από Πέρας Κόμβου Κ16 (Λαχαναγορά) έως Κόμβο Κ5 (Νοσοκομείο Παπαγεωργίου)» και η «Βελτίωση του Επιπέδου Οδικής Ασφάλειας στον Οδικό Άξονα Θεσσαλονίκη – Πολύγυρος (Ε.Ο. 16), Τμήμα: Θέρμη – Γαλάτιστα».

Επίσης, θα συζητηθεί και το θέμα της εξέλιξης των μελετών της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση, πέραν των εκπροσώπων του Δ.Σ. της «Εγνατία Οδός ΑΕ», έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και οι υπεύθυνοι των έργων και των μελετών.

Πηγή: voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system