Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Έργα συντήρησης στον περιφερειακό 2-6 Ιουλίου


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από Δευτέρα 2 Ιουλιού μέχρι την Παρασκευή 6 θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή θα οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στις 12:00 το μεσημέρι.
Ανακοινώνεται παρακάτω το σχέδιο εργασιών:

1.Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Θα αποκλειστεί μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα είναι 9.00’ το πρωί.


2.Επίσης, αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα γίνει στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στην Τούμπα (Κ9) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά. Θα αποκλειστεί επίσης μια λωρίδα κυκλοφορίας και η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 6.00’ το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system