Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η Monopoly είναι στη Θεσσαλονίκη


Σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου ανακοινώθηκε επίσημα από τον διευθυντή ανάπτυξης της Monopoly Λαζάρ Βούκοβιτς ότι το ταμπλό της Θεσσαλονίκης θα είναι διαθέσιμο στην αγορά τον Οκτώβριο του 2016.

Η έκδοση της Θεσσαλονίκης θα περιέχει σημεία, τοποθεσίες της πόλης τα οποία καλούνται από σήμερα οι Θεσσαλονικείς να επιλέξουν. Ακόμη θα υπάρχουν κάρτες απόφασης και πιθανοτήτων στις οποίες θα αναγράφονται φράσεις που οι Θεσσαλονικείς χρησιμοποιούν.

Η παρουσίαση έγινε σήμερα στην πλατεία Τσιρογιάννη και παρευρέθηκαν ο περιφεριάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο αντιδήμαρχος τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.

Ο διευθυντής ανάπτυξης της Monopoly Λαζάρ Βούκοβιτς δήλωσε: ''Όταν ακούμε Ελλάδα, σκεφτόμαστε τον ήλιο, τον πολιτισμό και τη θάλασσα και είναι μόνο λίγα από αυτά που σκεφτόμαστε όταν ακούμε Ελλάδα και Θεσσαλονίκη. Ο κύριος Monopoly έχει έρθει στην πόλη σας και θέλει να γνωρίζει τι ακριβώς θέλετε να υπάρχει στο ταμπλό της Monopoly. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μοιραστείς την ιστορία της πόλης σου, από το να παίζεις Monopoly με τους φίλους και την οικογένειά σου;''

Δείτε το σχετικό video από το thestival.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system