Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Μαρτίου στα πολυβιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία "ΑΝΑΤΟΛΙΑ"

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Μαρτίου στα πολυβιβιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία "ΑΝΑΤΟΛΙΑ"



Σάββατο 5 Μαρτίου 
Παρουσίαση της νεανικής σειράς βιβλίων φαντασίας Τα χρονικά της Αντάκρης, του Κώστα Ζαφειρίου: "Η μάγισσα του Μπιλθόρ" και "Οι γιοι της Αριζάν" (εκδόσεις Momentum). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Λουκάς Καβακόπουλος, δημοσιογράφος-συγγραφέας, Γιώργος Σακαλής, αρθρογράφος-youtuber, Πέτρος Κεχαγιάς, ψυχολόγος-υποψήφιος διδάκτωρ ΑΠΘ. Η βιβλιοπαρουσίαση είναι κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά άνω των 9 ετών. 


• Τετάρτη 9 Μαρτίου 
Παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Θεοδοσάκη με τίτλο: "Το κόκκινο κοχύλι" (εκδόσεις ΑΡΜΟΣ). Το βιβλίο παρουσιάζουν: Ο Λάμπρος Σιάσος, καθηγητής Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Τζένη Αρσένη, σκηνοθέτις, Δρ Αισθητικής Φιλοσοφίας, Γιάννης Βαϊτσαράς, κλινικός ψυχολόγος, συγγραφέας, και η συγγραφέας του βιβλίου. 

• Τετάρτη 16 Μαρτίου 
Παρουσίαση βιβλίου της Έλενας Παπαϊωάννου με τίτλο "Το μυστικό της αναπνοής και ο Θησέας" (εκδόσεις ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ). Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Η συγγραφέας Έλενα Παπαϊωάννου, Εξειδικευμένη Σύμβουλος Αναπνευστικής Αγωγής και η κα Παπαδοπούλου Ευφροσύνη, απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας και εργάζεται στην γραμματεία του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ. 

• Πέμπτη 17 Μαρτίου 
Παρουσίαση βιβλίου της Δήμητρας Α. Παπανδρέου με τίτλο "Η οργή του Ανδρέα" (εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ). Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.: Γαβριήλ Αβραμίδης, π. βουλευτής, Δημήτρης Ευαγγελίδης, συγγραφέας, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, καθηγητής, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, π. βουλευτής. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης. 

• Δευτέρα 28 Μαρτίου 
Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Ι. Τζανακάρη με τίτλο: "Οι Λήσταρχοι – Τα παλληκάρια τα καλά σύντροφοι τα σκοτώνουν" (εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ). Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Κώστας Ζουράρις, βουλευτής-πολιτειολόγος-συγγραφέας, Απόστολος Λυκεσάς, δημοσιογράφος-συγγραφέας, Κρίτων Σαλπιγκτής συγγραφέας. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. 

• Τρίτη 29 Μαρτίου 
Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο: "Ο λόγος της κρίσης. Πόλωση, βία, αναστοχασμός στην πολιτική και δημοφιλή κουλτούρα" (εκδόσεις ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ). Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Δήμητρα Δημητρακοπούλου, λέκτορας τμ. Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. Α.Π.Θ., Ανδρέας Πανταζόπουλος, επ. καθηγητής τμ. Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ., Γρηγόρης Πασχαλίδης, αν. καθηγητής τμ. Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. Α.Π.Θ., Κική Τσιλιγγερίδου, δημοσιογράφος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος. 
Ώρα 7.00 μμ 

• Τετάρτη 30 Μαρτίου 
Παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλειου Γιαννάκη με τίτλο "Η νύχτα που έβρεξε μαχαίρια" (εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ). 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system