Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Les Au Revoir @ West Room

Θα μπορούσε να πει κανείς πως αποτελούν το νέο αίμα στο χώρο της μουσικής σκηνής. Ο λόγος για τους Les Au Revoir που αποτελούνται από την Αλεξάνδρα Μπουνάτσα στο τραγούδι, τον Κώστα Καραμήτσο στα πλήκτρα και το programming και τον Λεωνίδα Αναγνώστου στην ακουστική κιθάρα. 

Το συγκρότημα έρχεται να "ντύσει" όλες εκείνες τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τα συναισθήματα που έχουν απομείνει μετά από έναν αποχαιρετισμό μέσα από τις μουσικές του διασκευές. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς και bossa nova ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια και να ταξιδέψουν σε μουσικά δρώμενα και μονοπάτια γεμάτα συναίσθημα μιας άλλης βεληνεκούς. 

Ένα μουσικό τρίο λοιπόν από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφει δυναμικά για μία εμφάνιση την Πέμπτη 24 Μαρτίου στο West Room, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως εντός του πεζόδρομου Δ.Κορδελιού λίγο μετά τις 21.00 μ.μ. 

Η πρώτη τους μουσική κυκλοφορία είναι η διασκευή τους στο τραγούδι "Θα Ξαναρθείς" με μία δόση κλασσικής bossa nova. Ένα τραγούδι σε μουσική του Κώστα Γιαννίδη και σε στίχους του Αλέκου Σακελάριου προερχόμενο από την ρομαντική δεκαετία του '30 από την εταιρία Plus REC/Cobalt Music . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook. 

Καλή σας διασκέδαση! 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system