Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης | Εκπαιδευτικά προγράμματα

Με στόχο να τοποθετήσει τους νέους στο επίκεντρο της πολιτιστικής δραστηριότητας της πόλης, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με καταξιωμένους συνεργάτες, έχει καταρτίσει με φροντίδα μια σειρά από άρτιες και ελκυστικές εκπαιδευτικές δράσεις.

Με την πεποίθηση ότι οι νέοι και τα παιδιά προσεγγίζουν τις καλές τέχνες με το δικό τους μοναδικό τρόπο και με συνείδηση ότι αυτοί αποτελούν τους καλλιτέχνες και το κοινό του αύριο, το Μέγαρο έχει θεσπίσει Κύκλους Συναυλιών και Εκπαιδευτικά Προγράμματα που στόχο έχουν να ανταποκρίνονται και να προσεγγίζουν τα ενδιαφέροντα της νέας γενιάς και ταυτόχρονα να παρέχουν ευκαιρίες για την ενεργή και διαδραστική συμμετοχή της.

Θέλοντας να γιορτάσει την παρουσία της νέας γενιάς στο χώρο αλλά και τον προγραμματισμό του, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης έχει καθιερώσει την προβολή μουσικών συνόλων που απαρτίζονται από νέους ή παρουσιάζουν έργα νέων καλλιτεχνών. Ταυτόχρονα ενθαρρύνει την ενασχόληση των νέων με τις τέχνες, συμβάλλοντας με το δικό του τρόπο στην πολύμορφη και ολοκληρωμένη αγωγή του αυριανού κοινού και των μελλοντικών καλλιτεχνών μας. Με αυτό το σκεπτικό, προσφέρει ιδιαίτερα φθηνό εισιτήριο για σειρά εκδηλώσεων που οικοδομούν την εισαγωγή στη μουσική.

Οργανωμένες ξεναγήσειςΤο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προσφέρει στα σχολεία τη δυνατότητα οργανωμένων επισκέψεων και ξεναγήσεων στους χώρους του.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system