Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Thessaloniki Shopping Guide | Κέντρo

Είναι σίγουρο ότι θα βρεις ιδιαίτερα εύκολο, άνετο και βολικό το shopping στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις μέσα σε αυτό το τετράγωνο και να περιπλανηθείς στους δρόμους αυτού, αφού αυτό εκτείνεται μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων οδών: Βενιζέλου, Λ. Νίκης, Εγνατία και Εθνικής Αμύνης. Σε αυτό το χώρο θα βρεις τον εαυτό σου να περιβάλλεται τόσο από μαγαζιά της τοπικής αγοράς, όσο και από διάσημα "brand names". Επίσης σε αυτό το τετράγωνο, μπορείς να βρεις και πολλά διάσημα μαγάζια που έχουν σχέση με την εστίαση, δηλαδή διάσημες καφετέριες, εστιατόρια, fast-food, σουβλατζίδικα, παραδοσιακά κλπ.



Τσιμισκή
Η Τσιμισκή είναι ακουστή σε όλη την Ελλάδα, αφού αποτελεί τον μεγαλύτερο δρόμο - σύμβολο του shopping στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό τον δρόμο θα βρεις διάσημα international brands, όπως τα Zara, Η&M, Bershka, Stradivarious, πολλά ελληνικά πολυκαταστήματα, όπως τον Κανελλόπουλο, τη Fenafresh, το Ilissia Shopping, τα Notos Galleries και το Attica, αλλά και το μεγάλο ανοιχτό εμπορικό "Plateia". Το "Plateia" στεγάζει μαγαζιά
, όπως το Mango, καφετέριες, το μοναδικό σινεμά στο κέντρο της πόλης "Plateia Odeon", τράπεζα, τον Κωτσόβολο και άλλα.

Αγ.Σοφίας
Η Αγίας Σοφίας (κάθετη στην Τσιμισκή), έχει πρόσφατα πεζοδρομηθεί, αποτελώντας πόλο έλξης τόσο για τους ξένους, όσο και για τους ντόπιους που θέλουν να κάνουν τον περίπατό τους αμέριμνοι. Εκεί στεγάζονται πολλά τοπικά brands με προιόντα καλής ποιότητας που κυμαίνονται σε φυσιολογικές τιμές για αυτούς, που δε θέλουν να υπερβούν τα φυσιολογικά. Αλλά αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι τα δρομάκια με τα πολυσύχναστα καφέ, που οδηγούν στην Αγίας Σοφίας και δίνουν έναν διαφορετικό τόνο στην περιοχή. 



Μητροπόλεως
Προξένου Κορομηλά
Προχωρώντας παρακάτω θα συναντήσετε τη
Μητροπόλεως και την Προξένου Κορομηλά, δρόμους παράλληλους στην Τσιμισκή, που θα ξυπνήσουν το ένστικτό σας για shopping! Η Μητροπόλεως είναι γεμάτη από ανεξάρτητα τοπικά μαγαζιά και μπουτίκ Ελλήνων μικρομεσαίων αλλά και μεγάλων σχεδιαστών, ενώ η Προξένου Κορομηλά είναι το μικρό Παρίσι της Θεσσαλονίκης, αφού εκεί θα βρείτε οίκους, όπως της D&G, Juicy Couture, Ermenegildo Zegna, Napapijri, Emporio Armani.

Στην περίπτωση, ωστόσο, που δε θέλετε να ξεφύγετε από το budget σας, ψάχνοντας "έξυπνες" λύσεις σε χαμηλές τιμές, η Εγνατία είναι φτιαγμένη γι' αυτό.

Enjoy your shopping in the centre-heart of Thessaloniki!

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system