Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Δημήτρης Ζερβουδάκης @ WE


Ο πολυχώρος "WE", στο κέντρο της πόλης μας στις 18 Μαρτίου, ανοίγει τις πόρτες του λίγο μετά τις 22.00 και υποδέχεται τον Θεσσαλονικιό τραγουδοποιό, Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, μετά από αρκετό καιρό, επανέρχεται σε επαφή με το κοινό της Θεσσαλονίκης, φέρνοντας μαζί του αποσκευές γεμάτες μουσική και όμορφες μελωδίες με μία δόση αγάπης για αυτό που κάνει. Συνοδοιπόροι του στο ταξίδι αυτό, μια σταθερή παρέα μουσικών όπως είναι ο Παναγιώτης Κουτσούρας στο τρίχορδο μπουζούκι, ο Θάνος Κολοκυθάς στο μπάσο, ο Θανάσης Αρχανιώτης στην κιθάρα και ο Δημήτρης Οικονομίδης στα πλήκτρα.

Όλοι αυτοί λοιπόν, συνοδοιπόροι στο ίδιο ταξίδι, έρχονται για ένα βράδυ να μας ταξιδέψουν, ζωντανεύοντας μπροστά στα μάτια μας όμορφες μελωδίες, λόγια και μελοποιημένα ποιήματα μέσα από την "επικοινωνία" που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει.
Ένα ταξίδι που θα κάνει τον γύρο του κόσμου και θα μας ταξιδέψει από την Ανατολή μέχρι την Δύση εξαιτίας του μοναδικού τρόπου που μπορεί να επιτεύξει μόνο ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός. 

Τα συναισθήματα θα διεγερθούν στο έπακρο καθώς οι μουσικές επιλογές του συγκροτήματος θα κινηθούν στον απόλυτα ακουστικό και ηλεκτρικό ήχο και θα ελίσσονται με άνεση.
Το μουσικό αυτό ταξίδι θα έχει αφετηρία και προορισμό την Ελλάδα.
Μαζί με τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφορεί και η νέα δισκογραφική πρόταση του Δ.Ζερβουδάκη, με τίτλο "Ζωής Παιχνίδια" .

Ο πολυχώρος "WE" βρίσκεται στην Λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου με Γρηγορίου Λαμπράκη. 

Είσοδος

Προπώληση: 10 €
Ταμείο: 10 € (φοιτητών - ανέργων) & 12 €

Η συναυλία ξεκινάει στις 22:30.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system