Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Petros Miaoulis @ Art Space Division


Η Παρασκευή πλησιάζει, η εξεταστική τελείωσε, η Άνοιξη μπήκε. Η Θεσσαλονίκη γεμάτη με events και έτσι μπορείς να πάρεις την παρέα σου και να διασκεδάσεις. Οι προτάσεις πολλές αλλά κάτι νέο έχει έρθει στην πόλη μας τους τελευταίους μήνες...



Ένας χώρος αρκετά πρωτοποριακός για τα εγχώρια δεδομένα, στο κέντρο της πόλης μας, ανοίγει τις πόρτες του λίγο μετά τις 22.00 και είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί για να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα από τα μουσικά δρόμενα που οργανώνει, με την υπόσχεση πως όταν θα φύγεις από εκεί, θα σου έχει γεννηθεί ήδη η περιέργεια να θες να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις  το «νέο» είδος μουσικής που θα σου έχει προσφέρει μέσα από το κάθε event του.

Το Club Division λοιπόν, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του διατηρητέου στην οδό Κατούνη 30, συνδυάζει το μεσαιωνικό (λόγω του κτηρίου στο οποίο φιλοξενείται) με μία έντονη δόση του σύγχρονου, καθώς προσφέρει το ιδανικότερο dancefloor με μία ιδιαίτερη αισθητική που φιλοξενεί σε εβδομαδιαία βάση μεγάλο εύρος μουσικών επιλογών, δίνοντας βαρύτητα στην Houze μουσική. 
Κάθε εβδομάδα λοιπόν, το μοναδικό dancefloor του μαγαζιού, φιλοξενεί στα decks του γνωστούς DJ του εξωτερικού που αναλαμβάνουν να μυήσουν το κοινό της πόλης μας στα όχι και τόσο γνώριμα ακούσματα της houze, electro και techno μουσικής. Την Παρασκευή αυτή όμως, την σκυτάλη παίρνει ένας νέος και ταλαντούχος Έλληνας Dj και μάλιστα με καταγωγή από την πόλη μας, ο Πέτρος Μιαούλης.

Ένας ταλαντούχος Dj, που θα σε κάνει να θες να «εισβάλεις» στα μονοπάτια της Houze αλλά και της ηλεκτρονικής μουσικής, καθώς η τελευταία είναι εκείνη που τον εμπνέει περισσότερο και του δίνει ώθηση για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Ο Πέτρος ξεκίνησε να κάνει εμφανίσεις από το 2012 και έπειτα και τις καλοκαιρινές σεζόν θα τον πετύχεις στο Plwton, στη Χαλκιδική, ως resident DJ να μοιράζεται τα decks με άλλους καταξιωμένους και ταλαντούχους Dj.

Τον Δεκέμβριο του 2015 κάνει το ντεμπούτο του στη μουσική βιομηχανία με το κομμάτι του «Just Think» από την εταιρία Catblack. Αν ακόμα δεν σε έπεισα για το ότι πρέπει να πας να τον ακούσεις και ότι σίγουρα θα περάσεις καλά, τσέκαρε απλά το κομμάτι του.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system