Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Thessaloniki Shopping Guide | Mediterranean Cosmos


Το Mediterranean Cosmos άνοιξε τις πύλες τους για τους Θεσσαλονικείς, τους ξένους και όλους τους Βορειοελλαδίτες κατοίκους τον Οκτώβριο του 2005 και από τότε αποτελεί τον πιο σημαντικό προορισμό για ένα άνετο shopping, αφού εκεί υπάρχουν συγκεντρωμένα πάνω από 200 μαγαζιά, συνοδευόμενα από περίπου 30 εστιατόρια και fast food, καφετέριες, 11 κινηματογράφους Multiplex, μεγάλο σουπερμάρκετ και έναν απέραντο χώρο parking ικανό να φιλοξενήσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό επισκεπτών.


Σημαντικό είναι να επισημανθεί ότι η Διοίκηση του πολυκαταστήματος είχε αποφασίσει αυτό το απέραντο πάρκινγκ να γίνει ελεγχόμενο και γι' αυτό καθόρισαν ένα αντίτιμο για την στάθμευση, αλλά αυτό ήταν κάτι που οι περισσότεροι επισκέπτες δεν δέχθηκαν και αποδοκίμασαν, με αποτέλεσμα να ορισθεί μία ελάχιστη τιμή στάθμευσης.

Γεγονός είναι ότι χαρακτηρίζεται από πολλούς ακριβότερο από τα αντίστοιχα μαγαζιά του κέντρου ή ακόμα και από άλλα εμπορικά καταστήματα πανελλαδικώς, αλλά αυτό δεν αποτελεί ακόμα και σήμερα κατασταλτικό παράγοντα για να το επισκεφθεί κανείς, αφού πέρα από το shopping, υπάρχουν πολλά events για να διασκεδάσουν οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του. Οι μέρες, μάλιστα, που συναντώνται και οι περισσότεροι επισκέπτες είναι το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο, καθώς το χρησιμοποιούν και σαν έναν χώρο απόδρασης από την καθημερινότητα και το καυσαέριο, αφού βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης, στο δρόμο προς Χαλκιδική.

Ο ευκολότερος τρόπος να μεταφερθείτε σε αυτό είναι το αυτοκίνητο, καθώς βρίσκεται εκτός πόλεως, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, η αστική συγκοινωνία έχει προνοήσει για αυτό και μπορείτε να μεταφερθείτε εκεί με τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. Νο 36 και Νο 45.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system