Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Αλκίνοος Ιωαννίδης @ Block 33


Με αποσκευή την "Μικρή Βαλίτσα" του, που είναι γεμάτη από τραγούδια παλιά και καινούργια που αγαπήθηκαν από το μουσικό κοινό του αλλά και από διασκευές, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ξεκίνησε το ταξίδι του μαζί με τους μουσικούς του από τον Νοέμβριο του 2014 που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη και το Block 33, για δύο μοναδικά Παρασκευοσάββατα, 18-19 και 25-26 Μαρτίου.

Το μουσικό πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από την μοναδική χημεία και επικοινωνία μεταξύ των μουσικών με το κοινό, τα ελεύθερα και τα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές που θα δημιουργήσουν το αίσθημα της εφορίας αλλά ταυτόχρονα και το αίσθημα του συλλογισμού, το πάντρεμα διάφορων μουσικών ακουσμάτων και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές προερχόμενους από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. 

Μέσα από την ιδιαιτερότητα του σχήματος που αποτελείται αποκλειστικά από έγχορδους μουσικούς ρυθμούς, αλλά και μέσα από τον πρωτοποριακό τρόπο της συγκεκριμένης μουσικής ομάδας, τα τραγούδια παίρνουν σάρκα και οστά που θα καλύψουν κάθε οπτική γωνία του κάθε ακροατή με διαφορετικό γούστο.

Η συναυλίες θα ξεκινάνε στις 22.00 και τα εισιτήρια είναι στις τιμές των  13 ευρώ (όρθιοι) και 15 ευρώ (καθήμενοι) .

Οι συναυλίες αυτές του Αλ.Ιωαννίδη ανήκουν στην χειμερινή του περιοδεία .

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system