Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Διακοπές ρεύματος στο Δήμο Πολίχνης τη Μεγάλη Τετάρτη

Διαρκείς προσπάθειες για μια ολοένα και πιο αξιόπιστη διανομή ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας παροχής ενέργειας, γίνονται από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε..



Πάνω σε αυτή την προσπάθειά της, λοιπόν, υλοποιεί διαρκώς έργα συντήρησης και αναβάθμισης του δικτύου της, τα οποία όμως απαιτούν προσωρινές διακοπές ρεύματος για την πραγματοποίησή τους.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα και τις δυσκολίες που μπορούν να προκληθούν από τις προσωρινές διακοπές ρεύματος, ανακοινώνει τις ώρες που θα πραγματοποιηθούν αυτές για να είναι προετοιμασμένοι οι κάτοικοι των αντίστοιχων περιοχών.

Το πρόγραμμα για αύριο, Μεγάλη Τετάρτη 27/04 έχει ως εξής:
Πολίχνη: από 08:00 έως 11:00:
Η περιοχή διακοπής ρεύματος περικλείεται από τις οδούς: Ατταλου, Θεολογου(απο Αξιου ως Ζωγραφου), Ζωγραφου,, Καλλιθεας.Μιλτιαδου, Γρανικου(απο Καλλιθεας ως Ανδ.Παπανδρεου), Κρυσταλλη(απο Αλαμανας ως Καλλιθεας), Παστερ, Δουμπιωτη, Παυσανια, Α'Παροδος Κρυσταλλη
και
Πολίχνη: από 11:00 έως 14:30:
Μεγ.Αλεξανδρου(απο Πτολεμαιων ως Ατταλου), Βιτσιου, Ευβοιας, Αξιου,  Μεσσηνης, Φιλελληνων, Καστοριας.Κερκυρας,Θεολογου(απο Ατταλου ως Αξιου), Νικηταρα, Κοζανης(Ποταμιτη), Ιουστινιανου, Γραμμου, 40 Εκκλησιων, Παπαδιαμαντη Συντήρηση.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system