Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Η γιορτή της μητέρας: Και μας κερνάει ο Marshall μια απ' τα ίδια...

Τέσσερις οικογένειες αποφασίζουν να επανασυνδεθούν με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, μπλέκονται μεταξύ τους και μετά από μία σειρά ευτράπελων θα κατορθώσουν να βρουν τη σημασία αυτής της γιορτής, που αγνοούσαν τόσο καιρό. 

Και εδώ ο κάθε θεατής απορεί: Πόσες φορές πρέπει να επαναληφθεί ένα σενάριο για να σταματήσει να βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες; Ο Garry Marshall γι' άλλη μία φορά θα πατήσει στο ίδιο μοτίβο όπου άγνωστοι γνωρίζονται μεταξύ τους κάτω από διάφορες συνθήκες και συνδέονται με κωμικά γεγονότα, κι όλα αυτά στην αυγή κάποιας γιορτής. Πρόκειται για το σκηνοθέτη του Valentine's Day (2010) και του New Year's Eve (2011), κι αν είχε προλάβει και το Love Actually (2003)  θα σηκώναμε τα χέρια ψηλά. 

Αν και πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέδειξε την Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman δεν μπορούμε να πούμε ότι στη συγκεκριμένη ταινία κάποιος απ' τους δύο μας ενθουσιάζει. Μία γλυκιά ιστορία (έως γλυκανάλατη), κάποιες σκηνές που πας να γελάσεις αλλά δεν προλαβαίνεις και οι Ρόμπερτς, Άνιστον, Χάντσον, Σουντέικις να περιμένουν το happy end. Άλλη μία ταινία που θα δεις πολλές φορές σε επανάληψη κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας στο Star.

Γιατί να τη δεις: Αν είσαι από εκείνους που βλέπουν ακόμα το Love Actually τα Χριστούγεννα και το Valentine's day του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί και να την ευχαριστηθείς.

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ
Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χάντσον, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ
Διάρκεια: 95 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία


Πού να τη δεις: Odeon, Village Cinemas, Ster Cinemas

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system