Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η έκδοση της Monopoly για τη Θεσσαλονίκη έρχεται το Σεπτέμβριο

Η Monopoly δημιουργεί ειδική έκδοση για τη Θεσσαλονίκη, η οποία υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2016.


Την Πέμπτη 5 Μαίου, ο Mr. Monopoly θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να ξεκινήσει την επίσημη διαδικασία προτάσεων, ώστε να γίνει η επιλογή των τοποθεσιών. Η διαδικασία θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και οι λάτρεις της Monopoly καλούνται να στείλουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις ιδιοκτησίες που θα τοποθετηθούν το παιχνίδι στην ηλεκτρονική διεύθυνση Thessaloniki@winningmoves.co.uk.

Εκτός από ιδιοκτησίες, οι λάτρεις έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν και φράσεις που χρησιμοποιούνται στην πόλη μας για τις κάρτες των Αποφάσεων και των Εντολών.

Η απόφαση να πραγματοποιηθεί μία έκδοση της Θεσσαλονίκης έγινε μετά της Αθηναικής έκδοσης, που για το έτος 2015 αποτελούσε τη μία από τις 40 χώρες, για τις οποίες έχουν βγει ειδικές εκδόσεις της Monopoly.

O κ. Lazar Vukovic, Διευθυντής Ανάπτυξης Monopoly της Winning Moves τόνισε: “Η Ελλάδα ήταν στο επίκεντρό μας για πολύ καιρό με στόχο να δημιουργήσουμε μια τοπική έκδοση της Monopoly. Όλοι γνωρίζουμε τον πλούτο της Ελλάδας στον τομέα της ιστορίας, του πολιτισμού, της παράδοσης και της κληρονομιάς και τώρα έχουμε έναν πολύ καλό τρόπο για να αναδείξουμε και τη Θεσσαλονίκη μέσα από το ταμπλό της Monopoly και να την απολαύσουμε όλοι.”

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς λάτρεις της Monopoly θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους παίζοντάς το πάνω σε ταμπλό με ιδιοκτησίες, δρόμους και αξιοθέατα της ίδιας της πόλης τους,

Πηγή: http://voria.gr/article/erchete-ton-septemvrio-i-ekdosi-tis-monopoly-gia-ti-thessaloniki

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system