Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Η μάχη του χειμώνα: Ποια Χιονάτη και ποια μήλα;

Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν οι δημιουργοί της νέας ταινίας Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα και είπαν να βάλουν και την αδερφή της βασίλισσας Ραβένας στο παιχνίδι. Θυμάστε πριν τέσσερα χρόνια τη Χιονάτη και τον Κυνηγό; Αυτή τη φορά κρατάμε την επιβλητικά όμορφη κακιά βασίλισσα  Σαρλίζ Θερόν και τον Κρις Χέμσγουορθ, πετάμε την Κρίστεν Στιούαρτ (και πολύ καλά της κάνουμε), προσθέτουμε την Τζέσικα Τζεστέιν και την Έμιλι Μπλάντ και έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον καστ.

Η ταινία αποτελεί το prequel της Χιονάτης, την ιστορία της κακιάς βασίλισσας Ραβένας, η οποία πριν δώσει το δηλητηριασμένο μήλο στη Χιονάτη είχε ποτίσει φαρμάκι και την καλή αδερφή της Φρέια (Έμιλι Μπλαντ). Η τελευταία μετά την προδοσία μεταμορφώνεται σε βασίλισσα του πάγου (κάτι σαν την Έλσα στο Frozen) και εκπαιδεύει έναν στρατό κυνηγών με μοναδική απαίτηση να μην αγαπήσουν ποτέ. Εκεί συναντάμε τον Έρικ (Κρις Χέμσγουορθ) και τη Σάρα (Τζέσικα Τζεστέιν), οι οποίοι μέσα στον πόλεμο των δύο βασιλείων θα υπερασπιστούν με σθένος τη βασίλισσα τους και φυσικά θα ερωτευθούν, γιατί ένα love story παντού κολλάει.

Τα εφέ προσφέρουν πλούσιο θέαμα κι αν ήταν Ιανουάριος θα μιλούσαμε σίγουρα για όσκαρ ενδυματολογίας. Οι κριτικές του εξωτερικού ήθελαν την ταινία παρέα με το παρκέ αλλά δεν είναι κρίμα τόσες πλεξούδες και χρυσά φτερά να πάνε χαμένα;


Γιατί να τη δεις: Για το χρυσό μένος της Σαρλίζ Θερόν, την ψυχρή εκδίκηση της Έμιλι Μπλαντ και τον Κρις Χέμσγουορθ. Α ναι, και για το τραγούδι που θα ψάξεις μόλις δεις την ταινία (στο έχω έτοιμο εδώ).

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Νικολά Τρογιάν
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσαστέιν, Κρις Χέμσγουορθ, Έμιλι Μπλαντ, Σαρλίζ Θίρον, Σαμ Κλάφλιν, Σέρινταν Σμιθ
Διάρκεια: 114 λεπτά
Είδος: Περιπέτεια/ Δράσης/ Φαντασίας/ Δράμα

Trailer

Πού να τη δεις: Odeon, Village Cinemas, Ster Cinemas

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system