Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Echonomist & Dimitris Anagnostou @ Αίγλη Γενί Χαμάμ


Μετά την Ανάσταση, σε έναν όμορφο και λίγο εναλλακτικό χώρο, οι Dj Echonomist & Dimitris Anagnostou, θα αναλάβουν να σε παρασίρουν στους δικούς τους ρυθμούς και θα μετατρέψουν την Αίγλη σε κάτι μοναδικό για να περάσεις όμορφα το βράδυ της Ανάστασης. 

Echonomist:
Συνήθως δεν είναι εύκολη η αρμονική συνύπαρξη της δημιουργικότητας με την ακατάπαυστη παραγωγικότητα. Αυτή είναι η κυρίως πρόκληση για τον Πέτρο Μαγγανάρη ή αλλιώς Echonomist. Αυτός είναι σταθερά ενεργός από τα τέλη των 90ies χρησιμοποιώντας διαφορετικά προσωνύμια και αποτελώντας μέλος διαφορετικών projects. Οι δουλείες του ποικίλουν από πιο ηλεκτρονικές και dance, σε πιο abstract και πειραματικές. Eκ του αποτελέσματος, τον κατατάσουν μέσα στους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες του χώρου.

Dimitris Anagnostou:

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης ανακάλυψε από μικρός το πάθος του για τη μουσική. Ξεκίνησε να συλλέγει και να παίζει δίσκους από τα 14, ενώ παράλληλα δείχνοντας ενδιαφέρον για τη μουσική παραγωγή από νεαρή ηλικία, δεν άργησε ναδιαμορφώσει έναν ιδιαίτερο και πολυδιάστατο ήχο που συνεχώς αναπλάθει & εξελίσσει.Έχοντας πλέον κυκλοφορίες σε αρκετά labels και κάτω απόποίκιλα monikers, αυτό τον καιρό δουλεύει στενά με την High Strings Recs. Πειραματιζόμενος σε ένα ευρύ φάσμα μεταξύ disco, house & techno, έχει καταφέρει να κερδίσει την υποστήριξη σημαντικών ονομάτων του χώρου, όπως Laurent Garnier, DJ Sneak, Guy J, Booka Shade, Mihai Popoviciu, Marco Carola, Tim Green, Patrick Zigon, Kevin Over, Fideles, Claudio Coccoluto, Petar Cvetkovic, Archie Hamilton, Dan Drastic, Stassy, Echonomist, Gus& Bonso, Steve Mill & Elias Tzikas μεταξύ άλλων.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system