Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Σούλης Μαρκόπουλος: «Ριμπάουντ, απουσίες και… άλλοι παράγοντες»


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δε μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμών που βασάνισαν την ομάδα, σήμερα αλλά και όλη τη σεζόν, για την έλλειψη χημείας αλλά και για… άλλους παράγοντες που έπαιξαν το ρόλο τους σήμερα.


Αρχικά είπε: 
«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά την ήττα στο Παλατάκι. Συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν πολύ στην άμυνα, αν και θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση. Κάπου εκεί, λίγο οι απουσίες, λίγο τα προβλήματα, μας οδήγησαν στην ήττα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά, τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και το διοικητικό».

Σε ερώτηση για το αν η 7η σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν η πιο δύσκολη από πλευράς χημείας: 
«Ναι το έχω ξαναπεί. Μερικές φορές δεν παίζει ρόλο το να έχεις καλούς παίκτες, αλλά να κολλάνε μεταξύ τους. Σε εμάς δεν έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο η χημεία μεταξύ των παικτών, αλλά κυρίως οι απουσίες που μας βασάνισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Σε ερώτηση για το αν τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν ο βασικός παράγοντας για την ήττα: 
«Ναι ήταν ένας από τους σημαντικότερους, αν και νομίζω ότι ήταν και άλλοι παράγοντες, έτσι είναι το μπάσκετ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Πηγή: paok24

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system